Διαφήμιση
Τρίτη, 26 Απρίλιος 2016 20:35

Η έκθεση Music World Expo 2016 και ο Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε. διοργανώνουν φιλανθρωπική δράση υπέρ των παιδιών των φυλακών ανηλίκων Αυλώνα…

Η διοργάνωση της έκθεσης Music World Expo 2016 (Ζάππειο Μέγαρο 13-15 Μαίου 2016) και ο Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε. (Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εκδηλώσεις), με επίκεντρο την επικείμενη έκθεση Music World Expo, δημιούργησαν από κοινού μια φιλανθρωπική δράση υπέρ των ανήλικων παιδιών που κρατούνται στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα (ΕΚΚΝ Αυλώνα – Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα).

Για το λόγο αυτό, αμφότεροι απευθύνονται στους επισκέπτες της έκθεσης (κοινό, ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς, τεχνικούς, επαγγελματίες, rental εταιρίες, εταιρίες αντιπροσώπευσης, αλλά και στους ίδιους τους εκθέτες) ζητώντας τη συνδρομή τους σε second hand ή και καινούργιο μουσικο-τεχνολογικό  / οπτικοακουστικό εξοπλισμό χαμηλού κόστους, προκειμένου να χορηγηθεί στο ΕΚΚΝ Αυλώνα, ώστε να υποστηρίξει τις υποδομές της Μουσικής και της Θεατρικής ομάδας του Καταστήματος. Σημειωτέον ότι οι εν λόγω ομάδες πραγματοποιούν πολλές εκδηλώσεις και συμμετέχουν σε διάφορες δράσεις και γιορτές και η ανάγκη τους για περαιτέρω εξοπλισμό είναι δεδομένη.

Θεωρώντας ότι η μουσική έκφραση και δημιουργία αποτελεί διέξοδο και ταυτόχρονα εκπαίδευση της ψυχής αυτών των παιδιών συμβάλλοντας στην όσο το δυνατόν πιο αρμονική επανένταξή τους στην κοινωνία, οι διοργανωτές της έκθεσης MWE 2016 (aLive Productions & Vertical Communications) και ο Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε. σας ζητούν την πολύτιμη συνδρομή σας σε αυτή την κοινωνική δράση τους.

Επί της διαδικασίας…
Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε στην εν λόγω δράση και η προσφορά σας αφορά κάτι μικρό σε όγκο και μέγεθος (πχ ένα μικρόφωνο, ή ένα ζευγάρι ακουστικά, ή ένα μουσικό όργανο, ακόμα και ένα καλώδιο), μπορείτε να το φέρετε μαζί σας και να το παραδώσετε στο περίπτερο του Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε., ενώ βεβαίως χορηγίες μπορούν να επιδοθούν στους διοργανωτές της δράσης και εκτός χώρου έκθεσης, κατόπιν συνεννοήσεως. Απλά ερχόμενοι στην έκθεση δηλώνετε στη λίστα που θα τηρείται στο περίπτερο του ΣΤ.Α.Ζ.Ο.Ε. την προσφορά σας και συννενοείστε για την αποστολή της με τους υπεύθυνους της δράσης από το ΣΤΑΖΟΕ.
Ωστόσο, αν έχετε οτιδήποτε άλλο να προτείνετε – προσφέρετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΣΤΑΖΟΕ  ή με τη Διοργάνωση της Εκθεσης Music World Expo 2016 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων...

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση