Διαφήμιση
Παρασκευή, 19 Μάιος 2023 21:36

AMX Varia: η επόμενη γενιά πάνελ αφής

Από την εταιρία Bons Studio λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη νέα γενιά πάνελ αφής AMX Varia…

Bons Studio – Δελτίο τύπου
«Σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες οποιουδήποτε περιβάλλοντος χρήσης, τα πάνελ Varia περιλαμβάνουν προ-φορτωμένες εφαρμογές που καθορίζουν ολόκληρη την εμπειρία του πάνελ.
Είτε χρειάζεστε ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο UX, είτε μια συσκευή επαγγελματικής ποιότητας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον δικό σας πίνακα ελέγχου, τα Varia έχουν σχεδιαστεί για να σας υποστηρίζουν. Συνδυάζοντας σύγχρονα πρότυπα, απαράμιλλη ευελιξία και ασφάλεια εταιρικού επιπέδου, το AMX Varia προσφέρει μια εμπειρία που είναι απίστευτα στιβαρή και όμορφα προσαρμοσμένη.

Τα πάνελ αφής AMX Varia είναι πάνελ επαγγελματικής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες του περιβάλλοντός σας, προσφέροντας μια επιλογή από προφίλ Οι Varia Personas είναι προ-φορτωμένες εφαρμογές όπως τα Web Kiosk, Zoom Rooms Controller, AMX Book Room Scheduling και AMX G5 Control.
Τα πάνελ Varia προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία τοποθέτησης, με συμπεριλαμβανόμενες δυνατότητες τοποθέτησης σε τοίχο, γυαλί και VESA, καθώς και προαιρετικά αξεσουάρ επιτραπέζιας τοποθέτησης. Τα πάνελ Varia περιλαμβάνουν τα πιο προηγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας και έναν ενσωματωμένο οδηγό που απλοποιεί / εκσυγχρονίζει την αρχική ρύθμιση και το CloudworX Manager που διασφαλίζει απρόσκοπτη μελλοντική υποστήριξη μέσω μαζικής διαμόρφωσης και ενημερώσεων.

Απαράμιλλη ευελιξία τοποθέτησης…
Τα πάνελ Varia προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία τοποθέτησης συμπεριλαμβάνοντας μια ευέλικτη βάση που παρέχει δυνατότητες τοποθέτησης σε τοίχο, γυαλί και VESA. Διατίθενται επίσης προαιρετικά αξεσουάρ επιτραπέζιας τοποθέτησης που προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη τοποθέτησης ή διαμόρφωση, ανεξάρτητα από την εφαρμογή ή την τοποθεσία.
Τα πάνελ Varia SL είναι βελτιστοποιημένα για εγκαταστάσεις εντός του τοίχου, χρησιμοποιώντας τυπικά “single-gang” ηλεκτρικά κιβώτια.

Πλαϊνές λυχνίες LED πολλαπλών χρωμάτων
Οι πλαϊνές λυχνίες LED πολλαπλών χρωμάτων στα πάνελ αφής Varia μπορούν να διαμορφωθούν μέσω προγραμματισμού σε οποιοδήποτε από τα 16 εκατομμύρια χρώματα, ανοίγοντας έναν κόσμο ευκαιριών και εφαρμογών. Είτε υποδεικνύουν την κατάσταση πληρότητας της αίθουσας συσκέψεων, είτε απλώς δίνουν μια λάμψη και ατμόσφαιρα, τα πλαϊνά LED πολλαπλών χρωμάτων Varia καθορίζουν την προσαρμοσμένη εμφάνιση.

Τεχνολογίες επικοινωνίας και νοημοσύνης
Τα ενσωματωμένα ηχεία, τα μικρόφωνα και η μπροστινή κάμερα HD επιτρέπουν την αποτελεσματική χρήση ενός ευρέος φάσματος εφαρμογών τηλεφωνίας και τηλεδιάσκεψης με τα πάνελ αφής Varia. Το NFC, ο αισθητήρας εγγύτητας, ο αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος ενισχύουν την προηγμένη ενσωμάτωση των συσκευών στο περιβάλλον της αίθουσας”.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio.

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση