Διαφήμιση
Τετάρτη, 04 Μάιος 2022 13:13

Ντεμπούτο για Maila σε Prolight+Sound και ISE

Το MAILA όπως μας διευκρίνισε η LD Systems (εμείς το είδαμε από κοντά στην έκθεση Prolight+sound της Φρανφκούρτης, ενώ μια εβδομάδα μετά παρουσιάστηκε και στην ISE στη Βαρκελώνη) δεν είναι ένα προιόν, αλλά ένα scalable sound reinforcement σύστημα, που μπορεί να αναλάβει πολλές δουλειές σε διαφορετικές εγκαταστάσεις και venues.
Το σύστημα ενσωματώνει διάφορες τεχνολογίες που καθιστούν δεδομένη την ευελιξία τους και την φιλικότητά του ως πρός τη διαμόρφωση και εγκατάσταση. Μια τέτοια τεχνολογία είναι ο μηχανισμός EasySplay καθώς και αρκετές ακόμα.

Το σύστημα MAILA περιλαμβάνει συνολικά 4 odules, τα MAILA SAT (passive array satellite system), MAILA SPA (τελικός ενισχυτής που οδηγεί έως και 8 δορυφόρους), MAILA COL (ενεργό pwr column σύστημα με 4 6,5άρια γούφερ για για low mid headroom) και MAILA Sub (φόρτισης bandpass με δυο 15ιντσα γούφερ με ενσωματωμένο DSP και δικάναλο ενισχυτή).

Η εταιρία παραθέτει συνολικά 5 set-up συστημάτων που είναι τα MAILA S, MAILA M, MAILA L, MAILA XL και MAILA XXL, τα οποία μπορείτε να τα δείτε εδώ στο site της εταιρίας, όπως και πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για το κάθε module…

Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για το MAILA στα μέρη μας θα σως δώσουν στην Omikron Electronics...

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση