Διαφήμιση
Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 16:54

H High End Systems ανακοινώνει το Solapix

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη νέα γενιά μονάδων φωτισμού της οικογένειας οικογένεια SolaPix…

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
«Η High End Systems ανακοίνωσε της νέας γενιάς Wash μονάδες φωτισμού SolaPix 7 και SolaPix 19. Η οικογένεια SolaPix παίρνει την παραδοσιακή έννοια του wash luminaire και την ωθεί στο μέγιστο δυναμικό της. Με ένα ευρύ φάσμα παρουσιάσεων για να φτιάξετε τη διάθεση και να κλέψετε τις εντυπώσεις, το SolaPix διαθέτει σύστημα LED, σύστημα ανάμειξης χρώματος RGBW για εξαιρετικά ισχυρά κορεσμένα χρώματα και ρυθμιζόμενο λευκό, ευέλικτο εύρος ζουμ 4,5 ° - 60 °, FleX Effects Engine και Pixel mapping σε όλα τα μοντέλα.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της HES για την περιοχή της Αμερικής, Sean Hoey, σχολίασε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτήν τη νέα σειρά προϊόντων στην αγορά. Το SolaPix είναι πραγματικά ένα καινοτόμο Wash Luminaire. Προσφέρει απίστευτη ικανότητα Wash φωτισμού με εξαιρετική απόδοση και η εμφάνιση της μονάδας φέρνει μια νέα, μοναδική πρωτοπορία στον τομέα της."

Ο Διευθυντής Προϊόντων Φωτισμού (Κινητές Κεφαλές) Matt Stoner πρόσθεσε: "Από τότε που η High End Systems δημιούργησε την τεχνολογία Pixel Wash με το σύστημα ShowPix, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των εγκαταστάσεων φωτισμού κάθε τύπου. Η οικογένεια SolaPix βασίζεται στην τεχνολογία αυτή εισάγοντας μια νέα οπτική και την φωτεινότητα επόμενης γενιάς, σε μία μονάδα φωτισμού που είναι πολύ πιο ευπροσάρμοστο από ποτέ. Οι φακοί και η αποτελεσματικότητα της μονάδας έχουν μεγιστοποιηθεί, καθώς και το μέγεθος και το αποτύπωμα της μονάδας έχουν ελαχιστοποιηθεί. Το SolaPix διαθέτει επίσης τον ορισμό του HaloGraphic Pixel, την πιο πρόσφατη καινοτομία της High End Systems, για την οποία εκκρεμεί η απονομή διπλώματος ευρεσιτεχνίας."

"Το FleX Effects Generator της συσκευής είναι ένα σύστημα μακροεντολών που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν από μια βιβλιοθήκη με διαφορετικά μοτίβα. Αφού επιλεγεί, μπορούν να επιλεγούν έως και τρία χρώματα για χρήση στο σχέδιο. Αυτά τα μοτίβα θα εμφανιστούν στο φόντο του εξαρτήματος, το οποίο είναι επίσης πλήρως ελεγχόμενο από τον χρήστη. Η ταχύτητα των αποτελεσμάτων και η ταχύτητα εξασθένισης προσθέτουν τις τελικές πινελιές, δίνοντας στον χρήστη ένα τεράστιο επίπεδο ελέγχου για την εμφάνιση του φακού".
Η High End Systems, μια εταιρεία της ETC, είναι πρωτοπόρος κατασκευαστής συστημάτων φωτισμού και ελέγχου για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα λύσεων στον επαγγελματικό φωτισμό.
Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SolaPix, επισκεφτείτε τη διεύθυνση.
Επίσης μπορείτε να δείτε το Solapix 7 πατώντας ΕΔΩ | Δείτε το Solapix 19 πατώντας ΕΔΩ".

Ωστσόσο, περισσότερες πληροφορίες για τα δυο νέα προϊόντα θα σας δώσουν στην Audio & Vision.

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση