Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2023 19:46

Monika με ChamSys & Capture

Από την PA Solutions λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, σχετικά με την αξιοποίηση της ChamSys MagicQ MQ500M Stadium και του Capture, για την συναυλία της Monika στο Fuzz…

Δελτίο τύπου – PA Solutions
“H ChamSys MagicQ MQ500M Stadium και το Capture χρησιμοποιήθηκαν από την ομάδα της George Tellos-Lighting Art για τον σχεδιασμό, render και preprogramming της συναυλίας της Monika στο Fuzz.

Ο Γιώργος Τέλλος ανέφερε: “H ChamSys μου κέντρισε το ενδιαφέρον από το 2010 που είχα δει μία εντυπωσιακή συναυλία των Nine Inch Nails. Δεκατρία χρόνια μετά η πορεία αυτού του προϊόντος συνεχίζει να δικαιώνει τις αρχικές προσδοκίες.
Αυτό που αναζητά κάποιος από ένα σύστημα διαχείρισης σε ένα μεγάλο show είναι σταθερότητα, ταχύτητα και ευελιξία. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η κατά τόπου υποστήριξη. Η ChamSys MagicQ MQ500M Stadium αποδεικνύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλα show, οπότε είναι θέμα χρόνου να πάρει τη θέση της στην αγορά.
Η προσιτή τιμή της είναι ένας επίσης λόγος που θα μπορούσαν να την προτιμήσουν οι αυριανοί προγραμματιστές. Ωστόσο, κάθε νέα προσπάθεια χρειάζεται τρομερή δουλειά για να αποφεύγονται λάθη, διότι στο τέλος της ημέρας εάν ένα show δεν πάει καλά, εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος που οφείλεται σε μια κονσόλα, όλο το βάρος της ευθύνης πέφτει πάνω στον σχεδιαστή και τον προγραμματιστή και τις επιλογές τους, όχι στην κονσόλα.

Πιστεύω ότι ο ανθρώπινος παράγοντας για μένα εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο κριτήριο, και ότι η τεχνολογία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες μας και όχι εμείς να ακολουθούμε να εξυπηρετούμε την τεχνολογία. Όταν συνδυάζεται η ανθρώπινη δεξιοτεχνία με την εξελιγμένη τεχνολογία τότε φτάνουμε στο απόλυτο.
Όσον αφορά το Capture, πρόκειται για ένα εξαιρετικό software – εργαλείο με ιδιαίτερα καλή τιμή, το οποίο θα έπρεπε να το έχει κάθε σχεδιαστής ή προγραμματιστής. Βελτιώνεται σε κάθε version update και καλύπτει και τις τρεις βασικές ανάγκες : σχέδιο, render, preprogramming.
Το 80% του προγραμματισμού για το show της Monika έγινε στο Capture, κερδίζοντας σημαντικό χρόνο. Στο χώρο είδαμε απλά κάποιες αλλαγές τις οποίες προσαρμόσαμε επί τόπου.”

O Μάκης Αναστασάκης – Professional Lighting Consultant της PA SOLUTIONS δήλωσε:
«Με 256 universes χωρίς την ανάγκη εξωτερικών επεξεργαστών, LTC linear time code output, δυνατότητα εισόδου σήματος από media servers για pixel mapping, ενσωματωμένο 3D visualizer και talk back communication με visualizers, η ChamSys MagicQ MQ500M Stadium προσφέρει το μέγιστο επίπεδο ελέγχου μίας διοργάνωσης. Επιπροσθέτως, οι πρωτοποριακές δυνατότητες του Capture επιτρέπουν την σημαντική μείωση του χρόνου προετοιμασίας και προγραμματισμού ενός event, εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό δημιουργικό αποτέλεσμα.»

Project Credits
Lighting Design: Γιώργος Τέλλος
Προγραμματισμός: Πάνος Τσεβρένης
Capture: Νίκος Κόλλιας
Φωτογραφίες: Διονύσης Κούτσης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ανωτέρω προϊόντα μπορείτε να επικοινωνήστε με την PA Solutions τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Επαφή
PA SOLUTIONS

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση