Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 16:12

Η ASI Audio στην Audio & Vision

H Audio & Vision, μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία ASI Audio που εξειδικεύεται στην κατασκευή in-ear monitor...

Audio & Vision - Δελτίο τύπου
"Η Audio & Vision με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία με την εταιρεία ASI Audio, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ακουστικών in-ear monitor.
Το πρωτοποριακό σύστημα 3DME που παράγει η ASI Audio είναι το μέλλον στον τομέα των in-ear monitors.
Με βασικό πλεονέκτημα να μεταφέρει τον φυσικό ήχο από την σκηνή ή τον χώρο που βρίσκεται ο τραγουδιστής ή μουσικός και να τον συνδυάζει με το main mix στο ακουστικό του, ο χρήστης πλέον δεν χρειάζεται να αφαιρεί το in-ear monitor για να ακούει τον φυσικό ήχο του χώρου!
Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα ανεξάρτητης ρύθμισης ανά ακουστικό! Το σύστημα των in ear monitors είναι παραμετροποιήσιμο από κινητές συσκευές ή tablet, με χρήση του ειδικού app. Με τον τρόπο αυτό, η διαδικασία του in ear mixing γίνεται ευκολότερη και γρηγορότερη!
Με ειδικό EQ 7 πεδίων, αλλά και δυνατότητα συνδυασμού του φυσικού ήχου με το main mix, ο καλλιτέχνης απολαμβάνει μια πρωτόγνωρη ακουστική εμπειρία κατά την διάρκεια του show του"...

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ετιαρία Audio & Vision...

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση