Διαφήμιση
Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 15:36

Vintage εξοπλισμός και συναυλία στην Prolight + Sound

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα γίνεται πράξη από τους διοργανωτές της Prolight + Sound 2019, καθώς στα πλαίσια της επερχόμενης έκθεσης (2-5 Απριλίου 2019) θα πραγματοποιηθεί ένα Vintage Concert Audio Show που θα αποτελέσει και το επιστέγασμα της παρουσίασης Vintage Audio εξοπλισμού που θα εκτεθεί στο Forum.0 με τη συμμετοχή περίπου 200 εκθεμάτων από τη δεκαετία του 60 έως τη δεκαετία του 90.

To Live event με vintage εξοπλισμό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, μετά την ολοκλήρωση των δυο εκθέσεων (Musikmesse και Prolight+sound) και ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί θα περιλαμβάνει πολλά θρυλικά μηχανήματα όπως το πρώτο WEM, Vox and Marshall portable PA systems, Martin Audio Modular, Meyer MSL3 και Clair Brothers S4, έως το πρώτο line array από την L-Acoustics.

Ολες τις ημέρες της έκθεσης θα υπάρχει ένα audio panel στο οποίο μηχανικοί ήχου αυτών των περιόδων θα αναλύουν τις δυνατότητες των εν λόγω συστημάτων και τις εμπειρίες τους με αυτά και θα απαντούν στις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων. 
Οι διοργανωτές αυτού του όμορφου event είναι οι: ISDV e.V. (Association of Freelance Service Providers in the Event Business) και VCA e.V. (Vintage Concert Audio Show, in the course of foundation), σε συνεργασία βεβαίως με fans των ρετρό audio συστημάτων.

Αναμφίβολα ένα ιδιαίτερο section της έκθεσης που αξίζει να επισκεφθούν όλοι όσοι ανέβουν φέτος στις εκθέσεις της Φρανφκούρτης, για να θυμηθούν οι παλιοι και να μάθουν οι νεώτεροι… Περισσότερα θα βρείτε εδώ...

Επαφή
Prolight + Sound 2019

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση