Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 23:29

30 νέα προϊόντα από την RCF στην Prolight+sound 2018

Και φέτος η RCF (μαζί με την db technologies) διέθετε το πιο μεγάλο booth της έκθεσης στην αρχή του Hall 3.1.
Αντίστοιχα πληθωρική ήταν και η προϊοντική παρουσία της καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, παρουσίασε 30 νέα προιόντα από τα οποία ξεχωρίσαμε τις νέες προσθήκες στη δημοφιλή σειρά line arrays HDL με δυο νέα συστήματα, καθώς και τα νέα μικρά EVOX.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παρουσίασε δυο νέες προσθήκες μικρομεσαίων ενεργών line array συστημάτων στη σειρά HDL, με τα HDL 26-A και HDL 28-A να συμπληρώνουν τη γκάμα και να δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα value for money σύστημα της εν λόγω σειράς.
Επίσης, η σειρά απέκτησε και τρία νέα flyable subs, τα HDL 38-AS, HDL 36-AS και HDL 35-AS. Νέα προσθήκη στο point source δυναμικό της εν λόγω σειράς είναι το επίσης 2-δρομο ενεργό HDP 45-A με το 15ιντσο γούφερ με RDNet on board και ιδιαίτερα χαμηλό βάρος.

Η RCF μεγάλωσε ακόμα τη γκάμα των μικρών ενεργών portable array της με τις νέες ‘ηχοστήλες’ EVOX J8 και EVOX JMIX8 που τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών καθώς τα αδέλφια τους της σειράς EVOX έχουν ήδη γίνει best seller.

Το EVOX J8 αποτελείται από ένα 12ιντσο sub με πηνίο φωνής 2,5 ιντσών, ενώ πάνω του αναπτύσεται η array ‘ηχοστήλη’ με τα οκτώ 2ιντσα full range μεγάφωνα με πηνίο φωνής 1 ίντσας. Φυσικά εξοπλίζεται με DSP που υποστηρίζει Firphase φίλτρα, ενώ την οδήγηση όλων αυτών αναλαμβάνει ένας ενσωματωμένος ενισχυτής Class D με αποθέματα ισχύος 1400Watt. Το συνολικό βάρος του συστήματος (με το sub) είναι μόλις 23 κιλά!

Αντίστοιχη υλοποίηση είναι και το αδελφάκι του EVOX J8, το επίσης νέο EVOX JMIX8 που διαθέτει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με το J8 με την προσθήκη ενός ενσωματωμένου ψηφιακού μίξερ 8 καναλιών εισόδου με εφέ και δυνατότητα ασύρματου χειρισμού.

Νέες προσθήκες είχαμε και στην οικογένεια ηχείων D-Line με τα HD 15-A, HD 35-A να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους εδώ στη Φρανκφούρτη.

Αντίστοιχα νέες προσθήκες υπήρχαν και στη σειρά NX με τα ενεργά NX 32-A και NX 45-A να αποτελούν τα νέα μοντέλα.

Ντεμπούτο έκανε και η νέα σειρά F αναλογικών μίξερ της RCF που περιλαμβάνει συνολικά 4 μοντέλα από 6 έως 16 κανάλια εισόδου, με 16 effects, Single Knob Compressors και δυνατότητα USB Recording/Playback.

Νέες προσθήκες είχαμε και στην κορυφαία σειρά TT+ professional touring series με τα νέα ευέλικτα μοντέλα TTP/TTL 4-A, TT 10-A, TT 08-A II και το χαμηλού προφίλ wedge monitor TT 20-CXA με τα διπλά 8άρια.

Τέλος, όσον αφορά τη σειρά installation είδαμε τα νέα MR 50 / MR 40 bass-reflex ηχεία και τα short-throw E-MAX 3112 και 3110.

Σημειωτέον ότι στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης η RCF είχε εγκαταστήσει το HDL 30-A για επαναλαμβανόμενες live demo ακροσάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης…

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα νέα προϊόντα της RCF θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση