Διαφήμιση
Παρασκευή, 15 Αύγουστος 2014 00:18

Η Darryn De La Soul μας μιλάει για το Soulsound Resource Centre. Eνα κέντρο εκπαίδευσης, συνάντησης & εύρεσης εργασίας για ηχολήπτες…

συνέντευξη στην Κατερίνα Βάμβα

Η Darryn De La Soul σε μια εφ όλη της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Βάμβα, μοιράζεται με τους αναγνώστες του aLive τα πάντα για το Soulsound Resource Centre που έχει ιδρύσει. Ενός κέντρου που εκτός από μέρος εκπαίδευσης ενημέρωσης και σημείο συνάντησης των ηχοληπτών, είναι και ένα πρακτορείο (agency) εύρεσης εργασίας για ηχολήπτες. Ετσι, μέσω του Soulsound agency εγγυάται εργασία στους ηχολήπτες, προσφέροντας παράλληλα υψηλού επιπέδου παροχές ήχου στους πελάτες της. 

Την συνέντευξη της Darryn De La Soul μπορείτε να την διαβάσετε και στα αγγλικά ΕΔΩ   - You can read the English version of the interview HERE….

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε Δωρεάν Συνδρομές, καθώς και συνδρομές με Εκπτωση στο Soulsound Resource Centre...
Αν σας ενδιαφέρει να γίνεται κι εσείς μέλη του Soulsound Resource Centre, τότε διαβάστε την συνέντευξη της Darryn De La Soul που ακολουθεί και απαντήστε σωστά στην ερώτηση που θα βρείτε στο τέλος της συνέντευξης. Εν συνεχεία στείλτε την απάντηση στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με την επισήμανση «Διαγωνισμός - Soulsound Resource Centre» και 2 από εσάς θα κερδίσουν μια δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο Soulsound Resource Centre της Darryn De La Soul.
Επίσης, οι 10 πρώτοι αναγνώστες που θα κοινοποιήσουν τη συνέντευξη στο facebook θα κερδίσουν ένα 3μηνο free membership, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αναγνώστες του aLive που επιθυμούν να εγγραφούν στο Soulsound Resource Centre, θα έχουν έκπτωση 40%.
Όλες οι παραπάνω προσφορές αποτελούν ευγενική χορηγία της Darryn De La Soul προς τους αναγνώστες του aLive και τους Ελληνες ηχολήπτες και μηχανικούς ήχου…

Συνέντευξη της Darryn De La Soul στην Κατερίνα Βάμβα για το aLive.gr

aLive: Σε ποιο στάδιο της καριέρας σου βρίσκεσαι και πως έφτασες εκεί;Έκανα την μετάβαση από μια καριέρα στα εστιατόρια και στα νυχτερινά μαγαζιά, σε μια σταδιοδρομία στην ηχοληψία στην αλλαγή της χιλιετίας. Πήγα στο κολέγιο για να σπουδάσω ηχοληψία για στούντιο και ανακάλυψα την βιομηχανία του “ζωντανού” ήχου κατά λάθος. Μετά από μια δεκαετία δουλεύοντας κατά διαστήματα με σύμβαση, ασχολήθηκα πολύ επιτυχημένα με την εκπαίδευση και για τέσσερα χρόνια έτρεξα το Live Sound Diploma στην Alchemea σχολή. Ανακάλυψα πως το μοναδικό πράγμα που έλειπε από τους νέους ηχολήπτες, όσο καλοί και εάν ήταν, ήταν οι επαφές και κάποιον να εγγυηθεί για αυτούς. Ίδρυσα το Soulsound Agency πρακτορείο το οποίο βοηθά νέους ηχολήπτες να βρουν ευκαιρίες εργασίας, όπως επίσης και πιο έμπειρους ηχολήπτες να βρουν συναυλίες και εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. 

Πρόσφατα επέστρεψα στην εκπαίδευση με ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα το Soulsound Resource Centre. Παράλληλα με την εργασία του πρακτορείου, επικεντρώνομαι στην βελτίωση των δεξιοτήτων, διευρύνοντας τις γνώσεις των μηχανικών ήχου δίνοντας την δυνατότητα να βελτιώσουν την τέχνη τους. Αυτό το είδος της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης δεν ήταν διαθέσιμη στην δική μου καριέρα και πραγματικά μου έλειπε.

aLive: Γιατί διάλεξες το επάγγελμα της ηχοληψίας;
Στην ηλικία των τριάντα εγώ αποφάσισα ότι χρειαζόμουν μια αλλαγή στην καριέρα μου. Είχα περάσει τα τελευταία χρόνια διαχειρίζοντας νυχτερινά κέντρα, άρχισε να μου τραβά την προσοχή ο εξοπλισμός του DJ. Οι ηχολήπτες που φρόντιζαν για το ηχητικό σύστημα έρχονταν αρκετά συχνά και έτσι εγώ άρχισα να τους γνωρίζω. Ένας από αυτούς αποφάσισε να με εκπαιδεύσει και με πήγε στο διάσημο club του Λονδίνου το “Heaven”. Με πήγε στην περιοχή που δεν είχα πιο πριν πρόσβαση στο δωμάτιο του ήχου. Ήταν ψηλά στο μπαλκόνι και είχε την προνομιακή θέα της σκηνής. Τότε κατάλαβα πως εκεί ήταν το μέρος που ήθελα να είμαι, πίσω αλλά με την καλή θέα των πραγμάτων. Κατέληξα να δουλεύω στο “Heaven” για χρόνια.
Ένα πράγμα που ο μέντορας μου έκανε ήταν να με βάλει στην FOH κονσόλα (ήταν μια μικρή αναλογική, 24 κανάλια νομίζω) σύνδεσε ένα μικρόφωνο και μου είπε “Παίξε”. Εγώ πραγματικά δεν είχα απολύτως καμία ιδέα για οτιδήποτε πάνω στην κονσόλα, ούτε τι προσπαθούσα να κάνω με αυτό. Εγώ αγαπούσα την αίσθηση των κουμπιών και απεγνωσμένα ήθελα να μάθω γιατί υπήρχαν και τι μπορούσαν να κάνουν. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με την ηχοληψία. Πρώτα έκανα μαθήματα μερικής απασχόλησης και αφού κατάλαβα ότι το αγαπούσα πέρασα ένα χρόνο πληρώνοντας πιστωτικές κάρτες και εξοικονομώντας χρήματα για να κάνω το studio course στην Alchemea. Μετά από αυτό ερωτεύτηκα τον “ζωντανό” ήχο και βρίσκομαι στην βιομηχανία από τότε.

aLive: Πως είναι για εσένα σαν γυναίκα να δουλεύεις σε ανδροκρατούμενο χώρο; Είχες κάποια εμπόδια να υπερνικήσεις ή αμφισβήτηση;
Είναι εντελώς εντάξει να είσαι γυναίκα στην μουσική βιομηχανία στην Αγγλία τουλάχιστον. (Δεν έχω ιδέα πως είναι να είσαι σε άλλες χώρες).Το ξέρω πως είναι ανδροκρατούμενος ο χώρος, αλλά αυτό υπάρχει επειδή οι περισσότερες γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για καριέρα και όχι ότι τα αγόρια δεν μας θέλουν στην βιομηχανία. Εγώ συχνά είχα ανθρώπους που είχαν εκφράσει την έκπληξή τους βλέποντας με πίσω από την κονσόλα, αλλά ποτέ δεν είπε κάποιος ότι δεν θα έπρεπε να είμαι εκεί. Πιο πολλοί άνθρωποι είναι ευχάριστα ξαφνιασμένοι από ότι δυσάρεστα ξαφνιασμένοι όταν βρίσκουν μια γυναίκα πίσω από την κονσόλα. Οι γυναίκες ηχολήπτριες που έχω στο Soulsound πρακτορείο μου είναι μερικές από τις πιο περιζήτητες. Μπορώ να τις στείλω οπουδήποτε και να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι θα μπορούσα να το κάνω ή αν ήταν ο σωστός δρόμος για να ακολουθήσω.

aLive: Ποια ήταν τα μεγαλύτερα μαθήματα που έμαθες στην επαγγελματική σου πορεία; 
Νομίζω ότι τελικά κατάλαβα τι σημαίνει η λέξη “καριέρα”. Εγώ νομίζω σημαίνει “Συγκέντρωσε ότι έχεις μάθει μέχρι σήμερα και πάρε το μαζί σου στο επόμενο βήμα¨. Αν ανατρέξουμε στην αρκετά πολυποίκιλη επαγγελματική ζωή μου, δεν υπήρχε ούτε μια δουλειά, ανεξάρτητα πόσο φρικτή ήταν, που δεν μου έδωσε μια ικανότητα ή ένα μάθημα ζωής. Ότι και να κάνεις σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να βρεις την κατάλληλη θέση στην βιομηχανία του ήχου. Είμαι 44 χρονών και μπορώ μόνο τώρα εκ των υστέρων να δω πως οτιδήποτε συνέβη στην ζωή μου, όποια δουλειά κι αν έκανα, με οδήγησε στην προώθηση του Soulsound Resource Centre.
Αν είσαι στο ξεκίνημα της καριέρας σου, μόλις ξεκινάς βγες έξω και μάθε αυτά τα μαθήματα. Όταν η ζωή σε καταρρίπτει κυλίσου στην αυτολύπηση για μισή ώρα, πιες ένα ουίσκι, σουλουπώσου και μετά ασχολήσου με το επόμενο πράγμα. Κάθε επιτυχία ή αποτυχία θα γίνει κατανοητή αργότερα στην ζωή σου. Και πάντα να θυμάσαι είσαι άνθρωπος και θα κάνεις λάθη, απλά μην τα κάνεις και δεύτερη φορά!

aLive: Ποιά πιστεύεις ότι είναι τα “Κάνε” και τα “Μην κάνεις¨ στον χώρο του Live;
ΚΑΝΕ:
Να είσαι στην ώρα σου.
Κάνε το μερίδιο της δουλειάς που σου αναλογεί.
Βοήθησε τους άλλους όταν η δουλειά σου τελειώσει: όπως και να έχει είσαστε στο ίδιο show.
Να είσαι φιλικός.
Να θυμάσαι τα ονόματα των ανθρώπων.
Παραδέξου το όταν κάνεις ένα λάθος.
Σημείωσε τα πράγματα σωστά και κράτησε την σκηνή νοικοκυρεμένη.
Να είσαι υπερήφανος στο περιβάλλον εργασίας σου.
Διατήρησε τον εξοπλισμό σου. (Πότε ήταν η τελευταία φορά που ξεσκόνισες τους ανεμιστήρες των ενισχυτών σου;)
Κατάλαβε πως δεν τα ξέρεις όλα και μάθε από τους γύρω σου.

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ:
Τεμπέλης. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ενοχλητικό από έναν τύπο που δεν κάνει την δουλειά που του αναλογεί.

aLive: Που πιστεύεις ότι η ηχοληπτική βιομηχανία κατευθύνεται; Τι να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια;
Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Εγώ επειδή τρέχω το πρακτορείο ξέρω πως δουλειά υπάρχει για τους ηχολήπτες. Σύμφωνοι, υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός ιδίως στο Λονδίνο, αλλά υπάρχει πραγματικά πολλή δουλειά. Απλά χρειάζεσαι να ξέρεις πως να την πάρεις. Οι καλοί ηχολήπτες είναι πάντα σε ζήτηση. Αν προσπαθείς να ζήσεις αποκλειστικά μιξάροντας ζωντανό ήχο είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο χρειάζεται να εξετάσεις εναλλακτικούς τρόπους παραγωγής εισοδήματος. Ο τομέας των εταιρειών είναι ένα λαμπρό παράδειγμα και πληρώνει καλά. Ο προφορικός λόγος, τα συνέδρια, τα σόου βραβεύσεων, όλα απαιτούν αρκετά σκληρές τεχνικές δεξιότητες. Θα μπορούσες να κοιτάξεις για μια επαγγελματική ιδέα που θα ταίριαζε καλά με το να είσαι ηχολήπτης. Στο τέλος πάντα θα υπάρχει ήχος που θα πρέπει να ενισχυθεί. Έτσι θα υπάρχει πάντα δουλειά.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να διαφοροποιήσουν τις δεξιότητές τους και να βεβαιωθούν ότι συμβαδίζουν με την τρέχουσα τεχνολογία. Μάθε όσα πιο πολλά χρήσιμα πράγματα μπορείς. Μάθε και για τα φώτα και το βίντεο έτσι ώστε να μπορείς να τα κάνεις και αυτές τις δουλειές επίσης. Το να είσαι σε θέση να οδηγήσεις τα βανς και να χτίσεις την σκηνή και τις τράσες αυτό θα σε κάνει πιο απασχολήσιμο.

aLive: Θα ήθελες να δώσεις κάποια συμβουλή στους νέους ηχολήπτες και ειδικά στα νέα κορίτσια που θέλουν αν ασχοληθούν με τον ήχο;
Εάν είχα να διαλέξω μόνο ένα πράγμα, θα συμβούλευα τους νέους ηχολήπτες, άνδρες και γυναίκες, να καταλάβουν πραγματικά πως το επάγγελμά τους είναι μια δεξιότητα και παίρνει πολλά χρόνια για να την τελειοποιήσεις. Γνωρίστε την θεωρία καλά και ασχοληθείτε με το θέμα της φάσης. Αυτό είναι τεράστιο σημαντικό θέμα και επηρεάζει κάθε σύνδεσμο στην ηχητική αλυσίδα. Μην νομίζεις ούτε για ένα λεπτό ότι αποφοίτησες από το πανεπιστήμιο ή από το κολλέγιο και ότι τα ξέρεις όλα. Δεν τα ξέρεις, συνέχισε να μαθαίνεις!
Για τις γυναίκες συγκεκριμένα: Δεν υπάρχει κάτι στον επαγγελματικό ήχο που δεν μπορείς να κάνεις. Ίσως τα πολύ βαριά κουβαλήματα θα πρέπει να τα αφήσεις για τα αγόρια, αλλά πέρα από αυτό μπορείς να τα κάνεις όλα. Είναι μια βρώμικη δουλειά και φοράς πολλά τζίν και μαύρα μπλουζάκια αλλά υπάρχει ένας τεράστιος βαθμός διασκέδασης με το να είσαι κορίτσι στην βιομηχανία. Την συστήνω ανεπιφύλακτα την καριέρα στον ήχο για τις γυναίκες.

aLive: Darryn θα μπορούσες να μας πείς τι ακριβώς είναι το Soulsound Resource Centre; Τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτό;
Η αποστολή μου είναι με το Soulsound να βοηθήσω τους ανθρώπους να γίνουν πιο κατάλληλοι να προσληφθούν σε δουλειές διδάσκοντας πράγματα που είναι συχνά αδύνατο να  διδαχθούν σε μια αίθουσα διδασκαλίας. Να δώσω στους νέους ηχολήπτες παραδείγματα επιτυχίας για να τους εμπνεύσω και να βοηθήσω τους επαγγελματίες ηχολήπτες να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Για εμένα όλα βρίσκονται στο να βάλεις τους ανθρώπους στην εργασία, να τους δείξεις την καλύτερη πρακτική και να τους παρέχεις ευκαιρίες για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Στόχος μου είναι να υποστηρίξω και άλλες μορφές της τυπικής εκπαίδευσης με το να είναι μια βιβλιοθήκη πληροφοριών για μερικά από τα καλύτερα και επιτυχημένα μυαλά στην ηχοληψία. Να παρέχω συνεχόμενη επαγγελματική ανάπτυξη για τους ηχολήπτες που έχουν φτάσει σε ένα σημείο στην καριέρα τους.

Η ιστοσελίδα είναι μια συλλογή από εκπαιδευτικά βίντεος, master classes, εμπνευσμένες συνεντεύξεις με τους δασκάλους μας και φανταστικούς συνεργάτες από τη βιομηχανία του ήχου. Δεν είναι ένα μάθημα, είναι ένα κέντρο έρευνας για τους ηχολήπτες για να έρθουν για συμβουλή και έμπνευση. Έχουμε ένα ανοιχτό κουτί ερωτήσεων που μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις για την ηχοληψία ή για συμβουλές καριέρας. Επίσης μπορείς να ρωτήσεις και στα βίντεος. Χρησιμοποιούμε την ερώτηση σου για να ρωτήσουμε απευθείας τον δάσκαλο. Επίσης μπορείς να προτείνεις τι θα χρειαζόσουν να δείς καθώς και ποιο θέμα θα ήθελες να παρουσιάσουμε. Τέλος υπάρχει το Twitter feed με άριστα άρθρα και εξαιρετικό audio υλικό. Υπάρχει πολύ μετριότητα στον κόσμο σήμερα θα θέλαμε να εμπνεύσουμε τον κόσμο προς την διάκριση.

aLive: Θα μπορούσες να μας παρουσιάσεις την Soulsound Ομάδα; Ποιοί είναι και τι κάνουν;
Ο πυρήνας της ομάδας των δασκάλων είναι:
Justin Grealy: Βρίσκεται στην Rock and Roll σκηνή για πάνω απο 30 χρόνια. Αν αναφέρεις ένα όνομα μπάντας σίγουρα σε κάποια στιγμή της καριέρας του έχει περιοδεύσει μαζί τους είτε σαν μόνιτορ ή FOH ηχολήπτης. Είναι το ίδιο εξοικειωμένος και στις δυο πλευρές και έχει ένα αχόρταγο μυαλό όπου απλά θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ πως δουλεύει οτιδήποτε. Κατά συνέπεια τα ξέρει! Ξέρει τα πιο πολλά για το audio, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους που γνωρίζουμε από ήχο.

Jon Burton: είναι ο FOH ηχολήπτης των Prodigy και στο Bombay Bicycle Club είναι γνωστός για την αγάπη του στα subs. Επίσης έχει ένα studio το The Laundry Rooms στο Sheffield. Είναι ιδιαίτερα σεβαστός στην βιομηχανία και τακτικός συνεργάτης του Sound on Sound.

Marcel Van Limbeek: δουλεύει 20 χρόνια με την Tori Amos σαν ηχολήπτης της στο στούντιο και στο Live σαν μόνιτορ ηχολήπτης. Είναι ιδιαίτερα καλός να εξηγεί την θεωρία, απλά παρακολούθησε το Drum Recording Techniques Masterclass όχι μόνο μαθαίνεις για τις τεχνικές ηχογράφησης, αλλά επίσης πολλά από τα μπερδέματα για τη φάση ξεκαθαρίζουν κατά τη διάρκεια του βίντεο. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι τα υπέροχα αγόρια από το Sound You Can See. Γράφουν και επεξεργάζονται όλο το υλικό, Shiny Details που δημιούργησαν την σελίδα και την αγαπητή Emma Hammond που κάνει όλα τα κοινωνικά μας δίκτυα.
Ο δικός μου ο ρόλος είναι ο συνολικά επικεφαλής του project επίσης ειδικευμένη σαν σύμβουλος καριέρας και στο πως να γίνεις ηχολήπτης. Εμείς έχουμε μια τεράστια υποστήριξη και βοήθεια από την βιομηχανία, και συγκεκριμένα από εταιρίες όπως: Funktion-one, Shure, Sound Network, Plasa, Thames Audio, και Encore. Έχουμε επίσης συνεργασία με την SSR London για την παραγωγή του Vocal Compression Webinar και είμαστε αρκετά τυχεροί να το γράψουμε στο Neve στουντιό τους.

aLive: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα όταν κανείς γίνεται μέλος του Soulsound; 
Εάν γίνεις Premium μέλος θα λάβεις δωρεάν το e-book μου “Getting the Foot in the Door”. Μπορείς να δείς όλο το υλικό του site χωρίς περιορισμούς.
Εάν γίνεις Free μέλος παίρνεις το e-book και πρόσβαση σε όλο το δωρεάν υλικό του site. Υπάρχουν επιλογές  για να γίνεις μέλος Μηνιαίες και Ενός Χρόνου. Ενός χρόνου είναι η καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν επίσης Ημερήσιες και Εβδομαδιαίες επιλογές συνδρομής γι' αυτούς που θέλουν αν δουν ένα συγκεκριμένο βίντεο. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε και το Forum μας.

aLive: Θα μπορούσες να μας πεις λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό σου βιβλίο;
Εξ αιτίας του agency στέλνω πολλά βιογραφικά. Εγώ παρατήρησα ότι πολλοί άνθρωποι έχουν τρομερά κακή προσέγγιση και άσχημα γραμμένα βιογραφικά. Είμαι πεπεισμένη πως τα σημερινά επίπεδα της “ανεργίας των νέων” οφείλονται όχι μόνο στην ύφεση, αλλά και στο γεγονός πως οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν πως να ζητήσουν κάτι ευγενικά. Δεν έχουν ιδέα πως να γράψουν μια συνοδευτική επιστολή ή πως να κάνουν την διαφορά με το βιογραφικό τους. Κατέληξα με το να γράφω συμβουλές σε τόσους διαφορετικούς ανθρώπους στο πως να καλυτερεύουν τις πιθανότητές τους, κι έτσι αποφάσισα να τα βάλω όλα σε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο “Getting A Foot In The Door – How to make your way in the Live Sound Industry”. Είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Soulsound website.

aLive: Μπορείς να μου εξηγήσεις πως το πρακτορείο Soulsound λειτουργεί; Ποιά είναι τα κριτήρια που χρησιμοποιείς για να επιλέξεις έναν ηχολήπτη; Είναι μόνο για Live ηχολήπτες ή και για studio;
Δουλεύοντας ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αγγλία λειτουργεί από στόμα σε στόμα. Ελάχιστες δουλειές δημοσιεύονται ή έχουν την διαδικασία της συνέντευξης. Όταν χρειάζεσαι ηχολήπτη ρωτάς για να σου προτείνουν. Οι νέοι ηχολήπτες συχνά δεν έχουν επαφές στην βιομηχανία ή κάποιον να τους προτείνει. Έτσι εάν συναντήσω νέους ηχολήπτες που θα με εντυπωσιάσουν με την συμπεριφορά τους, το πάθος τους και τις δυνατότητές τους, εγώ θα προσπαθήσω να βρω ευκαιρίες γι' αυτούς και μπορώ να προσφέρω αυτή την τόσο σημαντική σύσταση. Επίσης παρέχω καθοδήγηση και βοηθάω τους ανθρώπους και σε άλλους τομείς της καριέρας τους ακόμα κι αν βρούν δουλειά κάπου αλλού. Οι πελάτες που το πρακτορείο μου εξυπηρετεί χρειάζονται ηχολήπτες σε καθημερινή βάση και το μόνο που χρειάζονται είναι να κάνουν ένα τηλεφώνημα σε εμένα αντί για 20 και τους το λύνω. Η ζωή είναι εύκολη γι΄ αυτούς.
Το πρακτορείο-agency λύνει προβλήματα και για τα δυο σύνολα των πελατών. Το συγκεκριμένο agency κρατά ένα μικρό ποσοστό από του ηχολήπτη την αμοιβή όπως θα έκανε ένας ατζέντης ηθοποιών.

Τα κριτηριά μου είναι απλά:
Θέλω να δω πάθος, πραγματική επιθυμία για δουλειά, καλές δυνατότητες και ηθική εργασίας που συμπεριλαμβάνει να είσαι στην δουλειά στην ώρα σου, να είσαι καλός στους γύρω σου και να κάνεις περισσότερα από ότι περιμένουν οι άλλοι να κάνεις.Αυτό οδηγεί σε μεγάλες καριέρες και ενδιαφέρομαι μόνο για ανθρώπους που έχουν φιλοδοξία, προσπαθούν και είναι τίμιοι. Έχοντας δουλέψει κυρίως στο χώρο του Live οι επαφές μου στο στούντιο είναι λίγες. Έτσι συνεργάζομαι κυρίως με ηχολήπτες και τεχνικούς του Live χώρου.

aLive: Δουλεύοντας με ηχολήπτες και πελάτες πως διατηρείς καλές σχέσεις με όλους;
Αυτό είναι εύκολο. Κρατάω τους ηχολήπτες χαρούμενους, διότι μπορούν να πληρώσουν το νοίκι τους και έχουν ευκαιρίες που δεν θα μπορούσαν να έχουν βρει μόνοι τους. Κρατάω του πελάτες μου χαρούμενους επειδή ξέρουν ότι οι άνθρωποι που τους στέλνω έχουν υψηλό επίπεδο, είναι αξιόπιστοι, μπορούν να λύσουν προβλήματα και κάνουν την δουλειά τους με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους!

aLive: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;
Σκοπεύω να κάνω τους ανθρώπους πιο κατάλληλους να προσληφθούν και να δουλέψουν. Για να το κάνουμε αυτό εμείς θα συνεχίσουμε την παραγωγή αυτού του θαυμάσιου υλικού. Ετοιμάζω επίσης ένα είδος ομιλίας TED, όπου εμείς κάνουμε ημερήσια σεμινάρια σε κολέγια και πανεπιστήμια. Θα παρουσιάσουμε  άλλη μια μέρα του “Inspiring Excellence in Audio” στην Plasa στο Λονδίνο τον προσεχή Οκτώβριο (5-8 Οκτωβρίου 2014). Ευχόμαστε να φέρουμε περισσότερα webinars και τελικά εμείς θα θέλαμε να παρουσιάσουμε εργαστήρια τα Σαββατοκύριακα.
Θέλω να εμπνεύσω τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι ηχολήπτες, καλύτεροι άνθρωποι και να χτίσουν μεγάλες καριέρες...


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Διαδικασία διεξαγωγής και λήψης κωδικών
Η ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε προκειμένου δυο τυχεροί από εσάς (θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης) να κερδίσουν μια δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο Soulsound Resource Centre της Darryn De La Soul, είναι η εξής:
Ποια είναι τα do’s και τα don’ts της Darryn De La Soul για τους εργαζόμενους στο χώρο του Live? Τις απαντήσεις σας θα πρέπει να τις στείλετε με e-mail στη διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με την επισήμανση «Διαγωνισμός - Soulsound Resource Centre».

Επίσης, οι 10 πρώτοι που θα κοινοποιήσουν τη συνέντευξη στο facebook (θα κερδίσουν 3 μήνες δωρεάν συνδρομής), αλλά και όσοι από εσάς επιθυμούν να εγγραφούν στο Soulsound Resource Centre, με την σχετική έκπτωση (-40%), παρακαλούνται να στείλουν σχετικό e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με την επισήμανση «Διαγωνισμός - Soulsound Resource Centre», προκειμένου να τους αποσταλούν οι αντίστοιχοι κωδικοί έκπτωσης που θα χρησιμοποιήσουν για την εγγραφή τους στο Soulsound Resource Centre…

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση