Διαφήμιση
Δευτέρα, 29 Μάρτιος 2010 23:46

Ντεμπούτο για το Mirage LED της Clay Paky

To Mirage είναι ένα ημιδάφανο LED display με κατασκευή που παραπέμπει σε ‘ψαροκόκαλο’ καθώς οι οριζόντιες μπάρες με τα SMD LED εναλλάσσονται με κενές ζώνες, επιτυγχάνοντας έναν αρκετά υψηλό βαθμό διαφάνειας.
Η δομή του display είναι modular, με κάθε module να είναι αμιγώς τετράγωνο με διαστάσεις 640 x 640mm, ενώ το κύκλωμα οδήγησης είναι πλήρως θωρακισμένο εξασφαλίζοντας την outdoor χρήση της οθόνης.
Όπως αναφέρει η Clay Paky, το Mirage είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη rental αγορά, καθώς είναι εξαιρετικά στιβαρό, διαθέτει θωρακισμένα και προστατευμένα κυκλώματα, είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και στη σύνθεσή του, φυσικά είναι ελαφρύ (14 κιλά ανά τετραγωνικό μέτρο), ενώ μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να αναρτηθεί με ασφάλεια σε τράσες.

Επιπλέον, η Clay Paky παρουσιάσε ολόκληρη τη σειρά κινούμενων κεφαλών Alpha 1500 Series, ενώ ντεμπούτο στην έκθεση έκανε το Alpha Profile 1500 που ανάμεσα στα highlight του περιλαμβάνει και το περίφημο "Total curtain" effect.
Στη Φρανκφούρτη είδαμε επίσης από κοντά το Alpha Spot HPE 1500, καθώς και το κορυφαίο washlight της σειράς Alpha, το Alpha Wash 1500.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είχε και το HandsOn software που επιτρέπει στο χρήση να προγραμματίσει ένα μεσαίου μεγέθους φωτιστικό σύστημα μέσω ενός απλού PC. Σημειωτέον, ότι το HandsOn software αναγνωρίζει ήδη πάνω από 1900 μοντέλα που υποστηρίζουν DMX πρωτόκολλο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Omikron Pro Lighting (www.omikronpro.gr) ή επισκεφθείτε το site της Clay Paky (www.claypaky.it)

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση