Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 14:35

"The 4K Laser Projection Event" από την Telmaco Α.Ε.

Από την εταιρία Telmaco Α.Ε. λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το «The 4K Laser Projection Event» που διοργανώνει σε συνεργασία με τη Barco και το οποίο προσκαλεί τους επαγγελματίες και τους end users του αντίστοιχου τομέα…

Telmaco Α.Ε. – Δελτίο τύπου
"Η Telmaco Α.Ε. σε συνεργασία με την πρωτοπόρο εταιρεία στα συστήματα οπτικοποίησης BARCO διοργανώνει το πρώτο «4k Laser Projection Open Event» την Τρίτη 03 και Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2017 από 14:30 έως 19:00, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στο Μαρούσι.

Entertainment Area
Η Telmaco Α.Ε. εξασφάλισε για την Ελληνική αγορά την πρώτη ευρωπαϊκή παρουσίαση στο ευρύ κοινό του 4k laser προβολικού συστήματος F80-4K9, από την νέα σειρά F80 που είναι σχεδόν αθόρυβα, όπου σε συνεργασία με τον F90-4K13 και της ναυαρχίδας UDX-4K32 - 31,000 lumens, 4K UHD, 3-chip DLP laser phosphor large venue projector – θα σας προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα συνέργειας. Τα προβολικά θα ελέγχονται από την πλήρη σειρά Event Master Presentation Mixers, Ε2S3Ex και τις κονσόλες EC-200 και EC-50.

Control Room Area
Θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα συστήματα Video Walls σε διάταξη 2x2, ένα RGB Laser ODL-721 και ένα OBLX-55, με Barco Network Centric Controllers και το Barco CMS Network Management Software που αποτελούν ιδανικές λύσεις για εφαρμογές σε control rooms, security rooms, κτλ.

Corporate – Meeting Room Area
Σε ειδικό χώρο θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία το ClickShare CSE-800, την ναυαρχίδα της οικογένειας Clickshare με νέες δυνατότητες όπως διπλή έξοδο 4k, εισόδους HDMI και Annotation support, μαζί με τα άλλα μέλη, το CSE-200 και το CS-100 που έχουν κατακλύσει την παγκόσμια αγορά και έχουν απλοποιήσει τις παρουσιάσεις και απαλλάξει τους χρήστες από το άγχος της συνδεσιμότητας.

Οι μηχανικοί και των δύο εταιρειών θα παρουσιάζουν τα συστήματα που θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, θα απαντούν στις ερωτήσεις των επικσεπτών και θα συζητούν καινοτόμες ιδέες για την χρήση τους.
Από τις 10:00 έως 14:00 έχουν προγραμματιστεί ειδικά σεμινάρια σχετικών τεχνολογιών για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να τα παρακολουθήσει. 

Αν σας ενδιαφέρει να τα παρακολουθήσετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (τηλ. 210 6874100)".

Επαφή
Telmaco

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση