Διαφήμιση
Κυριακή, 08 Μάρτιος 2015 20:01

Ηχεία για όλους από τη Marshall

Για τη Marshall δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς είναι μια εταιρία που κυριαρχεί στο χώρο των ενισχυτών οργάνων εδώ και δεκαετίες. Πρόσφατα η Marshall παρουσίασε μια νέα σειρά προϊόντων που δεν απευθύνονται μόνο σε μουσικούς, αλλά κυριολεκτικά στους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για αυτοενισχυόμενα ηχεία για ακρόαση μουσικής που απευθύνονται σε home users, διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και στυλιστικά παραπέμπουν άμεσα στο γνωστό στυλ των ενισχυτών – θρύλων της Marshall. Ιδού και το σχετικό δελτίο τύπου που λάβαμε από την εταιρία Bon Studio σχετικά με τα νέα αυτά προϊόντα της Marshall …

Bon Studio – Δελτίο τύπου
«Η ιστορική εταιρεία κατασκευής ενισχυτών κιθάρας Marshall παρουσίασε πρόσφατα μία νέα σειρά προϊόντων, η οποία απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της μουσικής και του ποιοτικού ήχου. Η γκάμα των νέων προϊόντων της εταιρείας διευρύνθηκε πρόσφατα με την παρουσίαση αυτοενισχυόμενων ηχείων για ακρόαση μουσικής.
Τα ηχεία αυτά απευθύνονται σε όλους όσους αναζητούν ποιοτικές λύσεις ενίσχυσης, προσφέροντας εύκολη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, τεχνολογία που διαθέτουν όλες οι σημερινές φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου όπως smartphones, tablets και mp3 players. Η ηχητική ποιότητα σε συνδυασμό με την μοναδική εμφάνιση σε ποικιλία χρωματικών επιλογών, η οποία παραπέμπει στην εμφάνιση των θρυλικών ενισχυτών Marshall, αποτελούν ξεχωριστά στοιχεία στα συστήματα ενίσχυσης στον χώρο του Hi Fi που σίγουρα θα ενθουσιάσουν κάθε ενδιαφερόμενο ακροατή.

Συμβατό με όλες τις Bluetooth συσκευές αναπαραγωγής ήχου.
Εύκολη ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth με τεχνολογία aptX. 
Είναι συμβατό με μεγάλη ποικιλία ασύρματων συσκευών.
Πιστή ηχητική απόδοση
Προσφέρει ήχο γεμάτο ενέργεια με γεμάτα και ισχυρά μπάσα, πλούσιες μεσαίες και διαυγείς υψηλές συχνότητες.
Ρυθμιζόμενα πρίμα και μπάσα
Άμεση πρόσβαση μέσω των αναλογικών ποτενσιόμετρων στις βασικές ηχητικές συχνότητες.
3.5mm auxiliary, RCS καθώς και οπτική είσοδος ήχου 
Προσφέρει εύκολη ενσύρματη σύνδεση με συσκευές ήχου.
Μοναδική Vintage Σχεδίαση
Σχεδίαση βασισμένη στους ιστορικούς ενισχυτές Marshall που σημάδεψαν και συνεχίζουν να σημαδεύουν με τον μοναδικό ήχο τους τη Rock μουσική».

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα ηχεία της Marshall θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση