Διαφήμιση
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2023 16:42

High End Systems Hyperstar

Από την Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την παρουσίαση του Hyperstar από την High End Systems…

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
«
Η ETC παρουσιάζει το νέο φωτιστικό της High End Systems Hyperstar, που αποτελεί το συνοδοιπόρο του δημοφιλούς φωτιστικού Lonestar.
Ισχυρό, συμπαγές και ευέλικτο σε συνθήκες που απαιτούν εκτεταμένα εφέ σχεδίων morphing & texture style, καθώς το σύστημα framing έχει αντικατασταθεί με ένα πρόσθετο δίσκο σχεδίων, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία διαμόρφωση της δέσμης.

Με 15.400 lumen φωτεινότητας, χρωματική μίξη Cyan/ Magenta/ Yellow,Electronic linear e CTO), 1 δίσκο χρωμάτων 9 περιστρεφόμενα gobos, 11 σταθερά gobos, Animation, διπλά frosts και διπλά πρίσματα, οι σχεδιαστές έχουν μια σχεδόν ατελείωτη επιλογή στη διαμόρφωση που εκπεμπόμενου φωτιστικού αποτελέσματος

Η Market Manager της ETC Tania Lesage υπογραμμίζει “το Hyperstar, είναι ένα φωτιστικό ικανό να προσαρμοστεί σε χώρους  κάθε μεγέθους και αισθητικής. Διαθέτει ισχυρή απόδοση, εκτεταμένα εφέ και ευπροσάρμοστες χρωματικές δυνατότητες. Το Hyperstar συνεχίζει την ακλόνητη δέσμευση της ETC να  παρέχει απαράμιλλης ποιότητας  επαγγελματικά προϊόντα και άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες της σε προσιτό εύρος τιμών.”

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Audio & Vision, επίσημο μεταπωλητή της ETC Connect για την Ελλάδα.

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση