Διαφήμιση
Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2023 10:53

Σεμινάρια ChamSys από την PA Solutions

Από την PA Solutions λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τον 1ο κύκλο μηνιαίων σεμιναρίων ChamSys που διορανώνει η εταιρία…

Δελτίο τύπου - PA Solutions
«Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδας για την ChamSys ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη του πρώτου κύκλου μηνιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων ChamSys Basic για τις κονσόλες της εταιρείας.
Τα δωρεάν σεμινάρια είναι αυτοτελή μονοήμερα, με διάρκεια 4 ωρών, και θα διεξάγονται μία φορά τον μήνα, ημέρα Τετάρτη στις 10:30 π.μ., από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάϊο του 2024 στην έδρα της εταιρείας μας, Λεωφόρο Αλεξάνδρας 15, Αθήνα 11473.

Το πρώτο ChamSys Basic Seminar της νέας σεζόν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ.

Κλείστε την θέση σας εδώ

Επιπροσθέτως, ανακοινώνουμε την έναρξη των επί πληρωμή εκπαιδευτικών σεμιναρίων ChamSys Basic & ChamSys Advanced Seminars:
- ChamSys Basic Seminar 1-on-1
- ChamSys Basic Seminar Group of 3
- ChamSys Advanced Seminar 1-on-1
- ChamSys Advanced Seminar Group of 3

Τα ατομικά και γκρουπ των τριών ατόμων σεμινάρια διεξάγονται με ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας στην έδρα της εταιρείας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επαφή
PA Solutions

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση