Διαφήμιση
Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2023 11:21

Eos Augment3d από την ETC

Από την εταρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη νέα εφαρμογή σάρωσης χώρου Eos Augment3d από την ETC…

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
«Με λογισμικό ρεαλιστικής απεικόνισης και εργαλεία 3D του Augment3d της ETC, τα ψηφιακά μοντέλα αποτελούν ολοένα και πιο καθοριστική συνιστώσα στο περιβάλλον εργασίας φωτισμού. Ωστόσο, όταν ο χρόνος ή ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, τα έτοιμα μοντέλα ή τα μοντέλα point-cloud μπορεί να μην είναι βολικά. Η νέα εφαρμογή Augment3d Scanner της ETC επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να εισάγουν εύκολα, έτοιμα προς χρήση μοντέλα 3D, απευθείας στις κονσόλες της οικογένειας Eos από ένα τηλέφωνο ή tablet.

Με την εφαρμογή Augment3d Scanner, ένα ολοκληρωμένο τρισδιάστατο μοντέλο χώρου είναι μόνο δύο ‘’βήματα’’ μακριά. Κατασκευασμένο για χρήση με τη σειρά φωτισμού Eos Family, το Augment3d Scanner αξιοποιεί τα εργαλεία επαυξημένης πραγματικότητας που περιλαμβάνονται στη συσκευή σας, εξοικονομώντας σας χρόνο, για τη δημιουργία του τρισδιάστατου χώρου σας. Μόλις εγκατασταθεί, εξερευνήστε τα εύχρηστα εργαλεία για να χαρτογραφήσετε τον χώρο σας - συμπεριλαμβανομένων τοίχων, θυρών, παραθύρων, πλήρους κάτοψης, ακόμη και εργαλείων προσκηνίου. Όταν ολοκληρώσετε το σχέδιό σας, η εφαρμογή Scanner δημιουργεί ένα μοντέλο ακριβώς στη συσκευή σας, επιτρέποντάς σας να το στείλετε μέσω σύνδεσης Wi-Fi σε οποιαδήποτε κονσόλα Eos Family ή σε υπολογιστή που εκτελεί το Augment3d ή να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο για μετέπειτα εισαγωγή ή χρήση σε άλλο λογισμικό.
Με την οικονομικά προσιτή εφαρμογή που είναι πλέον διαθέσιμη για iOS και Android, η ρεαλιστική απεικόνιση 3D είναι πιο εύκολη από ποτέ.
Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή Augment3d εδώ...
Δείτε προϊόντα της ETC εδώ 

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση