Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Μάιος 2023 14:02

Αναβάθμιση εξοπλισμού σε Saint-Paul - Δελασάλ

Από την εταιρία PA Solutions λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τον εξοπλισμό των εκπαιδευτηρίων Saint-Paul – Δελασάλ...

Δελτίο τύπου - PA Solutions
«Tα εκπαιδευτήρια Saint-Paul - Δελασάλ επέλεξαν προϊόντα των CHAUVET Professional, CHAUVET DJ και ChamSys για τον φωτισμό του κεντρικού θεάτρου τους.
Η συχνότητα και η ποικιλία των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα, από θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες μέχρι και ομιλίες, έκαναν επιτακτική την τεχνολογική αναβάθμιση του εξοπλισμού του χώρου, καθώς ο παλιός εγκατεστημένος εξοπλισμός αντιμετώπιζε εργονομικά και τεχνικά προβλήματα, ενώ είχε και υψηλή κατανάλωση ενέργειας.

Ως εκ τούτου, τα εκπαιδευτήρια Saint-Paul - Δελασάλ σε συνεργασία με την PA SOLUTIONS, προέβησαν στην αντικατάσταση όλου του παλιού εξοπλισμού με καινούργιας τεχνολογίας σύγχρονα επαγγελματικά κινούμενα φωτιστικά, ικανά να καλύψουν πλήρως το εύρος των απαιτήσεων κάθε είδους εκδήλωσης, παρέχοντας ευελιξία και εξοικονόμηση ενέργειας.
Για την κάλυψη των αναγκών του φωτισμού της αίθουσας εγκαταστάθηκαν τα CHAUVET Professional Maverick Silens 2 Profile, CHAUVET DJ Intimidator Spot 375Z IRC, CHAUVET Professional Rogue R1X Wash, και CHAUVET DJ COREpar UV USB wash. Ο έλεγχος των φωτιστικών γίνεται μέσω της κονσόλας ChamSys MagicQ MQ50.

Ο Sales Consultant - Professional Lighting της PA SOLUTIONS, Μάκης Αναστασάκης ανέφερε:
“Τα εκπαιδευτήρια Saint-Paul - Δελασάλ κατανόησαν πλήρως τα πλεονεκτήματα μίας τόσο υψηλής τεχνολογικά επένδυσης για τον φωτισμό της αίθουσας εκδηλώσεων τους. Τα κινούμενα φωτιστικά των CHAUVET Professional και CHAUVET DJ σε συνδυασμό με τον έλεγχο μέσω της κονσόλας της ChamSys MagicQ MQ50, διαθέτουν την απαιτούμενη ευελιξία για να καλύψουν όλο το εύρος των εκδηλώσεων που διεξάγονται, χωρίς περιττές και χρονοβόρες αλλαγές εξοπλισμού, αποδίδοντας το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα, και εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια.”
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ».

Επαφή
PA SOLUTIONS


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση