Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Μάιος 2023 00:47

4 νέα Claypaky στην Prolight+Sound 2023

Με μια πληθωρική παρουσία που αρμόζει στο ηγετικό της προφίλ, η Claypaky (που πλέον δεν ανήκει στην OSRAM, αλλά στη Γερμανική ARRI) παρουσίασε στη φετινή  Prolight+Sound 2023 στη Φρανκφούρτη 4 νέα προϊόντα που έκαναν εδώ την παγκόσμια πρεμιέρα τους, καθώς και μερικά ακόμα νεά που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά εδώ στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Στα προϊόντα μας ξενάγησαν ο Davide Barbetta, Marketing Production Manager της εταιρίας και ο ‘Ελληνας’ Alessandro Colangelo που εκτελεί χρέη Sales & Business Development manager, ο οποίος αποτελεί και τον άνθρωπο στον οποίο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για τον rental και Live τομέα, καθώς η εταιρία Telmaco είναι αντιπρόσωπος της Claypaky στη χώρα μας για τον τομέα του installation.
Ας περάσουμε όμως τα νέα προϊόντα της εταιρίας. Ντεμοπούτο εδώ στην Φρανκφούρτη έκανε η νέα κεφαλή SKYLOS μια εξαιρετικά ευέλικτη και πλήρως αδιάβροχη κινούμενη που αποτελεί πολλά περισσότερα από ένα searchlight. Απευθύνεται στον τομέα του touring, ‘φοράει’ μια φωτεινή πηγή ισχύος 300W white light laser source, με τη δέσμη να προέρχεται από έναν ευμεγέθη φακό 300mm ειδικά σχεδιασμένο από το τμήμα R&D της Claypaky.
Η γωνία της δέσμης ρυθμίζεται μεταξύ 0.5° έως 5° παράγωντας εξαιρετική δέσμη φωτος που σύμφωνα με την εταιρία δεν μπορεί να αναπαραχθεί LED ή παραδοσιακή φωτεινή πηγή. Χάρη στις IP65 προδιαγραφές του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ ένα εσωτερικό σύστημα θέρμανσης επιτρέπει τη λειτουργία του σε θερμοκρασίες που φτάνουν έως και τους -40 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια πρεμιέρα είψαμε όμως και για το AROLLA AQUA που αποτελεί το κορυφαίο weather-resistant light της Claypaky.
Φοράει ένα white 900 W (7000 K) LED light source, με δυνατότητα 40,000-lumen output. Χάρη στην τεχνολογία “Go-Bright” δεν παρατηρούνται απώλειες στη φωτεινότητα, ούτε αλλαγές απόχρωσης όταν εισέρχονται τα gobos στη δέσμη.
Η εταιρία αναφέρει ότι το Arolla Aqua αποτελεί ένα νέο σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα high-power IP66 φωτιστικό με compact διαστάσεις, υψηλή αξιοπιστία και κορυφαίες επιδόσεις.

Πρεμιέρα είχαμε και για το SHARPY-X-SPOT που αποτελεί μια πιο απλοποιημένη έκδοση του Sharpy-X-Frame model.
Παγκόσμια πρεμιέρα είχαμε και για το BUDDYLIGHT, το ολοκαίνουργιο remote followspot σύστημα της Claypaky, που μπορεί να ακολουθεί performers και ομιλητές με εντελώς αυτοματοποιημένο και εύκολο τρόπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε Art-Net, είτε σε DMX network, αλλά και σε standalone mode.

Παρουσιάστηκαν επίσης τα MINI-B AQUA, το MINI-B SPOT και το VOLERO WAVE μια LED μπάρα με καινοτόμες λειτουργίες που ενσωματώνει ένα σύστημα 8 κινούμενων κεφαλών.
Τέλος, νέα παρουσία στα πλαίσια της έκθεσης ήταν και το TAMBORA LINEAR 60, ένα compact διαστάσεων 60mm static LED pixel bar σχεδιασμένο για ευέλικτα εφέ και ντεκόρ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Claypaky θα βρείτε επικοινώντας απευθείας με τον κ. Colangelo, ενώ στον installation τομέα η εταιρία αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από την Telmaco

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση