Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2023 21:19

H ETC στην Prolight + Sound 2023

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη συμμετοχή της ETC στην έκθεση Prolight + Sound 2023 στη Φρανκφούρτη (25 έως 28 Απριλίου)...

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
«Αγαπητοί συνεργάτες, στα περίπτερα C53 και C45 στο Hall 12.0, η ETC θα παρουσιάσει μια επιλογή από τα νεότερα προϊόντα της συμπεριλαμβανομένων και τα νέας γενιάς, ομοιογενή αυτοματοποιημένα φωτιστικά profiles ETC/High End Systems Halcyon Gold, Titanium και Platinum που συνδυάζουν την υψηλή απόδοση σε συνάρτηση με το κόστος κτήσης.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της οικογένειας ColorSource V με φακούς Spot και Fresnel, οι δυνατότητες των οποίων έχουν ήδη ενθουσιάσει το κοινό σε όλον τον κόσμο!
Ο λατινικός αριθμός "V" στα ColorSource V υποδηλώνει ότι όλα τα φωτιστικά της σειράς, διαθέτουν το νέο πενταχρωματικό LED Color Αrray με εκπομπούς Red, Green, Blue, Indigo & Lime. Τα ColorSource V διαθέτουν ενσωματωμένο δέκτη Multiverse Wireless Dmx, NFC και μια συστοιχία LED η οποία καθιστά δυνατή την παραγωγή όχι μόνο των πιο απαλών παστέλ χρωματικών τονικοτήτων, αλλά και μιας πλειάδας τολμηρών αλλά ταυτόχρονα δυνατών κορεσμένων χρωμάτων, από το ίδιο φωτιστικό καθώς και υψηλότερη παραγόμενη φωτεινή ροή.
Έχοντας λάβει ήδη μεγάλη προσοχή στην πρόσφατη έκθεση USITT στο St Louis, το νέο Source 4WRD Color II θα βρίσκεται στο περίπτερο. Η ισχυρή, νέα έκδοση της «μονάδας αναβάθμισης» LED προσφέρει αύξηση της έντασης κατά 36% στα θερμά λευκά και ξεκλειδώνει τον κόσμο της πρόσθετης ανάμειξης χρωμάτων για τα υπάρχοντα φωτιστικά πυρακτώσεως Source Four.
Στο τομέα του ελέγχου φωτισμού θα είναι διαθέσιμες προς παρουσίαση στους επισκέπτες οι καινοτόμες κονσόλες της σειράς Eos Apex 10, Apex 5 και Gio @5 καθώς και η High End Systems Hog 4-18.
Οι άνθρωποι της ETC θα είναι εκεί έτοιμοι να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες εκδόσεις καθώς και να παρουσιάσουν πολλά νέα σεμινάρια κατά τη διάρκεια της τετραήμερης έκθεσης.
Την Τρίτη 25 Απριλίου, ο Product Manager for Entertainment Fixtures Jim Uphoff, θα παρουσιάσει το «LED Variance and the need for Calibration» από τις 12:00 έως τις 13:00 CEST στο Manufacturer's Forum, Halle 11.0. Θα ακολουθήσει το ‘Hands-on Hog – Myths, Shortcuts, Tips and Tricks’ στις 15:00 – 17:00 CEST (στα γερμανικά) από τον σχεδιαστή φωτισμού Andreas Fink, στον ίδιο χώρο.
Ο Senior Technical Product Manager Michael Lichter θα παρουσιάσει μια επισκόπηση ενός σύγχρονου συστήματος ανύψωσης και ελέγχου και των πλεονεκτημάτων του την Πέμπτη 27 Απριλίου. Η συγκεκριμένη παρουσίαση θα διεξαχθεί στις 13:00 – 13:50 CEST (στα γερμανικά) στο Theatre + Light Stage στην Αίθουσα 12.0. Οι παρευρισκόμενοι στα περίπτερα C53 και C45 θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις πιο πρόσφατες λύσεις ανάρτησης με τους ειδικούς μηχανισμών σκηνής της ETC στην έκθεση.
Φέτος, η ETC θα υποστηρίξει την Ημέρα Μελλοντικών Ταλέντων στις 28 Απριλίου στην Prolight + Sound μια ημέρα για φοιτητές, εκπαιδευόμενους και ασκούμενους ώστε να δικτυωθούν με συναδέλφους του κλάδου.Ο Market Manager, Rory Fraser-Mackenzie προσθέτει: «Η Prolight + Sound είναι σε υψηλή προτεραιότητα για εμάς και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην έκθεση και να ξαναβρεθούμε με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό τους για αυτά τα φανταστικά προϊόντα και τη δύναμη της βιομηχανίας καθώς ανακάμπτει από τις δυσκολίες των τελευταίων ετών».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της ETC και της High End Systems θα σας δώσουν στην Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση