Διαφήμιση
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2022 14:09

Σεμινάρια Capture από την PA Solutions

Από την PA Solutions λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, σχετικά με την έναρξη των μηνιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων Capture Basic που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της…

PA Solutions – Δελτίο τύπου
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του πρώτου κύκλου μηνιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων Capture Basic για το Capture

Τα δωρεάν σεμινάρια είναι αυτοτελή μονοήμερα, με διάρκεια 4 ωρών, και θα διεξάγονται μία φορά τον μήνα, ημέρα Τρίτη, στις 10:30 π.μ., από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχρι και τον Μάϊο του 2023 στην έδρα της εταιρείας μας, Λεωφόρο Αλεξάνδρας 15, Αθήνα 11473.

Το πρώτο Capture Basic Seminar θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων κάθε σεμιναρίου είναι περιορισμένος. Με την ολοκλήρωση του κάθε σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν την σχετική πιστοποίηση.

Για να κλείσετε την δική σας θέση ακολουθήστε τον σύνδεσμο, επιλέξτε τον μήνα που επιθυμείτε και την ημέρα του σεμιναρίου στα αριστερά, την ώρα διεξαγωγής στα δεξιά και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο κάτω μέρος της σελίδας.

Κάντε την Κράτησή σας ΕΔΩ...

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ».

Επαφή
PA Solutions

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση