Διαφήμιση
Τρίτη, 30 Ιούνιος 2020 18:08

H Ayrton στη Megaevent

Η Megaevent εμπλουτίζει τη φωτιστική γκάμα των αντιπροσωπεύσεών της, καθώς ανακοίνωσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της Γαλλικής Ayrton για τη χώρα μας και την Κύπρο.

Δελτίο τύπου – Megaevent
«Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της Γαλλικής κατασκευάστριας εταιρίας φωτιστικών σωμάτων Ayrton, για την Ελλάδα και την Κύπρο.
“Πάντα βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέων τεχνολογιών και προϊόντων και ο στόχος μας είναι να προμηθεύσουμε με αυτά τους συνεργάτες μας, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα τη μέγιστη δυνατή τεχνική υποστήριξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κολιός της Megaevent… για να συνεχίσει… «μέσα από τα σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας μας έχουμε πλέον την εμπειρία να επιλέγουμε τους καλύτερους κατασκευαστικούς οίκους για εμάς και τους συνεργάτες μας, επιλέγοντας εταιρίες με εμπειρία και αναγνωρίσιμο brand name που επενδύουν στο R&D και τη συνεχή ανάπτυξη σε τεχνολογίες και προϊόντα. Μια τέτοια εταιρία είναι και η Ayrton η οποία έχει αποδείξει εμπράκτως την πρόοδό της όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την εμποστοσύνη των επαγγελματιών του φωτισμού, ενώ διαθέτει πλήρη προϊοντικό κατάλογο καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε οποιοδήποτε lighting και visual show και οποιαδήποτε εγκατάσταση. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα διευρυμένο rental δίκτυο παρέχοντας πληθώρα προτάσεων και λύσεων».

Αντίστοιχα, ο Jonas Stenvinkel  της Ayrton ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της Megaevent έγινε στην έκθεση ISE και αμέσως του έκαναν ‘κλικ’ με τον τρόπο που προσέγγισαν τον ίδιο και την εταιρία του, για να συμπληρώσει... "από τότε ακολούθησαν πολλές διαδικτυακές συναντήσεις μέσω Zoom εξαιτίας του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, και είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα και σχέση μεταξύ μας και είμαι πεπεισμένος ότι η Megaevent είναι για εμάς ο καλύτερος δυνατός συνεργάτης που θα μπορούσαμε να έχουμε για την Ελληνική αγορά… Θα κάνουμε τα πάντα για να υποστηρίξουμε τη Megaevent και όλη την Ελληνική αγορά, μέσα από τα δύσκολες συνθήκες που έχουν προκύψει παγκοσμίως, ως αποτέλεσμα της πανδημίας».

Οπως ενημερωθήκαμε από την Megaevent, τα στελέχη που θα 'τρέξουν' την AYRTON και θα την υποστηρίξουν πλήρως στην Ελληνική αγορά, θα είναι ο γνωστός και έμπειρος light designer Σπύρος Κουρκουμέλης και ο Αλκίνοος Περατινός.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ayrton θα σας δώσουν στη Megaevent…

Επαφή
Megaevent

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση