Διαφήμιση
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 18:57

Με 2πλό booth η FOS στην PL+S 2018

Η FOS Technologies συμμετείχε φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Prolight & Sound στη Φρανκφούρτη, παρουσιάζοντας σε δύο booth τα best selling προϊόντα αλλά και τα νεότερα: 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παρουσίαση το FOS Hallo LED, ένα νέο φωτιστικό με vintage εμφάνιση και συνολικά 19 ξεχωριστά ελεγχόμενα LED sections.
Είδαμε επίσης το FOS Water Low Fog 3000, μια μηχανή παραγωγής εφέ low fog μέσω νερού και υγρό καπνού (standard, professional, haze ή CO2 simulation) και την FOS 17R Hybrid, την κινούμενη κεφαλή με σύστημα μίξης χρωμάτων CMY, zoom, βασισμένη σε λυχνία 17R.

Ξεχώρισε επίσης το νεότερο και μικρότερο blinder FOS Uno που εκτός από το standard Warm White COB led των 100 Watt, διαθέτει και Amber ισχύος 10 Watt, προσφέροντας το λεγόμενο tungsten effect, που προσομοιώνει την εμφάνιση των λυχνιών με νήμα βολφραμίου.
Επίσης παρουσιάστηκαν και τα νέα FOS Battery Par με ανανεωμένο σασί και flight case/charging station! 

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη (και καλύτερη) συμμετοχή της Ελληνικής εταιρίας στην έκθεση Prolight & Sound ως εκθέτης, αποδεικνύοντας την σταθερά ανοδική της πορεία και στις διεθνείς αγορές.  
Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της FOS Technologies θα σας δώσουν στην Omikron Pro Lighting…

Επαφή
Omikron Pro Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση