Διαφήμιση
Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2024 11:56

Εφυγε’ ο Toni Roger Fishman

Ο Toni Roger Fishman (1969-2024), ιδρυτής της εταιρίας TELEFUNKEN Elektroakustik, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 54 χρόνια του…
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001 για να ανακατασκευάσει εξαρτήματα αποκατάστασης, προκειμένου να διατηρήσει τα vintage μικρόφωνα της θρυλικής TELEFUNKEN σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. Ετσι προχώρησε σε ανακατασκευές πολλών μοντέλων με σημαντικότερη όλων την ανακατασκευή του περίφημου ELA M 251.
Η νέα παραγωγή του 251 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο συνέδριο Audio Engineering Society (ΑΕS) του 2002 και την αμέσω επόμενη χρονιά, το μικρόφωνο κέρδισε το βραβείο TEC για την τεχνολογία μικροφώνων στούντιο.

Η διοικητική ομάδα της εταιρείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Toni ήταν ένας οραματιστής ηγέτης και ιδρυτής και αναπόσπαστο μέρος της εταιρείας μας από την 1η ημέρα. Αυτή η είδηση ​​είναι βαθιά θλιβερή για όλους εμάς εδώ. Ο Toni δεν ήταν απλώς ο ιδιοκτήτης, αλλά και μέντορας και φίλος για πολλούς. Το όραμα, το πάθος και η αφοσίωσή του ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας και η απουσία του είναι βαθιά αισθητή σε όλους μας. Παρά την απώλεια του Τόνι, θα συνεχίσουμε. Ήταν επιθυμία του Toni η εταιρεία μας να συνεχίσει να δημιουργεί τον καλύτερο εξοπλισμό ήχου στον κόσμο. Ολόκληρη η ομάδα μας θα συνεργαστεί για να διασφαλίσει ότι οι λειτουργίες συνεχίζονται ομαλά. Έχουμε μια δυνατή και ικανή ομάδα και είμαστε σίγουροι για την ικανότητά μας να περάσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Επαφή
TELEFUNKEN Elektroakustik

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση