Διαφήμιση
Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2024 17:13

Εκθεση AV Music Show 2025 by Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Οπτικοακουστικών & Συναφών Επαγγελματικών Προϊόντων Ελλάδος (Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.), ανακοίνωσε μέσω σχετικού δελτίου τύπου, τη διοργάνωση του εκθεσιακού event, AudioVisual Music Show 2025, υπό τη διοργανωτική αιγίδα του Συνδέσμου...

Δελτίο Τύπου - Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.
"Aγαπητές Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητά Μέλη μας,
τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, έχει την πάγια άποψη ότι ο ευρύτερος κλάδος μας χρειάζεται να ισχυροποιήσει τη θέση του και το αποτύπωμά του και να επικοινωνήσει σε ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ πεδίο την παρουσία του στο επιχειρείν του τόπου μας τις πολλαπλές και σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά και τη γενικότερη κοινωνική του προσφορά & ευθύνη. Η επικοινωνία, η εξωστρέφεια και η άμεση επαφή με το κοινό, τους πελάτες και τους επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου, αποτελούν τον πλέον ασφαλή τρόπο για την επίτευξη όλων των παραπάνω.

Ως εκ τούτου, μετά από μεθοδευμένη εργασία και προετοιμασία αρκετών μηνών, το Δ.Σ. του Συνδέσμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του πρώτου εκθεσιακού event «από τον κλάδο για τον κλάδο» με την ονομασία AV Music Show 2025, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2025 στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, υπό τη διοργανωτική αιγίδα του Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.
Σημειωτέον, ότι ο χρόνος τέλεσης της διοργάνωσης (αρχές Μαρτίου) είναι o καλύτερος δυνατός, με βάση τα δεδομένα του κλάδου, αλλά και της ευρύτερης αγοράς στην οποία απευθύνονται οι εταιρίες που θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Τι να Περιμένουμε από την AV MusicShow 2025
Η έκθεση AV Music Show 2025 προσδοκά να είναι μια από τις πιο δυναμικές και καινοτόμες εκδηλώσεις του χώρου. Με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τελευταία προϊόντα και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα του ήχου, φωτισμού, εικόνας και μουσικής παραγωγής και όλα τα νεότερα από τους τομείς του Live, του Installation και του Integration και του smart building.

Ποικιλία Εκθεμάτων και Εκδηλώσεων
Η AV Music Show 2025 θα φιλοξενήσει μια μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων που θα καλύπτουν όλες τις πτυχές της Audio-Visual τεχνολογίας. Από πρωτοποριακά συστήματα ήχου, φωτισμού και visual για επαγγελματική χρήση, έως μουσικοτεχνολογικό εξοπλισμό και μουσικά όργανα κλπ. Επιπλέον, εντός ενός ειδικά διαμορφωμένου εσωτερικού χώρου, θα διεξαχθούν εξειδικευμένα και πολυθεματικά σεμινάρια, εργαστήρια και παρουσιάσεις από ειδικούς του κλάδου, προσφέροντας πολύτιμες τεχνικές γνώσεις σε επαγγελματίες και όχι μόνο. Αλλωστε η εκπαίδευση, η εκμάθηση και η εξειδίκευση, αποτελούν κύριο μέλημα και βασική ‘επένδυση’ του ΣΕΟΣΕΠΕ.

Στόχοι και Προσδοκίες
Με την την διοργάνωση της AV Music Show 2025, ο ΣΕΟΣΕΠΕ στοχεύει να θέσει τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού που θα καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες των οπτικοακουστικών, του φωτισμού και του θεάματος γενικότερα, καθώς και τους λάτρεις της μουσικής και των τεχνολογιών της. Η έκθεση φιλοδοξεί να προσφέρει όχι μόνο μια πλατφόρμα παρουσίασης νέων προϊόντων αλλά και ένα χώρο ανταλλαγής ιδεών και δικτύωσης μεταξύ όλων των μελών, συνεργατών και πελατών της Audiovisual κοινότητας

Σε ποιούς απευθυνόμαστε (επισκέπτες)
Απευθυνόμαστε σε όλους όσους εμπλέκονται επαγγελματικά με την τεχνολογία οπτικοακουστικών, φωτιστικών συστημάτων και μουσικής τεχνολογίας, εταιρίες ενοικιάσεων (pa & rental εταιρίες), τεχνικές εταιρίες, εγκαταστάτες, integrators, sound designers, lighting designers, μηχανικούς ήχου, ηχολήπτες, φωτιστές, φροντιστές κλπ, καθώς και σε όλους τους χώρους και τους επιμέρους κλάδους που χρησιμοποιούν και φιλοξενούν αντίστοιχα συστήματα και επενδύουν σε αυτά, όπως (μεταξύ άλλων) ξενοδοχεία, πολυχώρους, αίθουσες εκδηλώσεων, live venues, θέατρα, κιν/φους, χώρους εστίασης και διασκέδασης, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, κρατικές δομές και κτίρια, καθώς και σε μουσικούς, παραγωγούς, δημιουργούς περιεχομένου, media creators, φοιτητές σχολών, κρατικούς φορείς κλπ.

Δικαίωμα συμμετοχής (εκθέτες)
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο τις πωλήσεις, τις εφαρμογές, τις εγκαταστάσεις και την ευρύτερη υποστήριξη οπτικοακουστικών και φωτιστικών συστημάτων, μουσικής τεχνολογίας, περιφερειακών συστημάτων και συναφών επαγγελματικών δραστηριοτήτων με τον ευρύτερο κλάδο, ανεξάρτητα αν αποτελούν μέλη του Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε. ή όχι…

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου είναι ένα σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο στην Καρδιά της πόλης του Περιστερίου με κτιριακές εγκαταστάσεις (εκθεσιακός χώρος ) 6,500 τετραγωνικών μέτρων, με 15 στρέμματα περιβάλλοντα χώρο – πάρκινγκ. Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου είναι εύκολη και γρήγορη με το Μετρό και λοιπές συγκοινωνίες".

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στο Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.

Επαφή
Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση