Διαφήμιση
Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2024 20:48

H νέα γενιά EVID ceiling speakers είναι εδώ

Η Electro-Voice παρουσίασε τη νέα γενιά EVID C series (αντικαθιστά την υπάρχουσα C σειρά) στα πλαίσια της έκθεσης InfoComm 2024 η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα διευρυμένη.
Κι αυτό διότι εκτός από τα 7 στάνταρ EVID-C-G2 μοντέλα, η σειρά διευρύνθηκε από ακόμα 5 entry-level μοντέλα τα οποία φέρουν την κωδική ονομαδία EVID-EC και προορίζονται για ευέλικτες και χαμηλότερου κόστους εφαρμογές, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουν να διαθέτουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της Electro-Voice.

Η νέα σειρά διαθέτει μια μεγάλη γκάμα λύσεων με ηχεία από 3” full-range εώς 8” 2δρομα με subwoofer προκειμένου να δοθεί η κατάλληλη ηχητική λύση σε κάθε εγκατάσταση, όλα τους είναι low-profile και high-ceiling/high-performance, με πιστοποιήσεις και προδιαγραφές UL 1480, CSA/ULC-S541:2016 και EN54-24 EVAC.
Τα entry-level 3ιντσα μοντέλα (EVID-EC3.1) είναι ιδανικά για χώρους με υψηλό ποσοστό υγρασίας και πληρούν IP45 προδιαγραφές. Όλα τα C-G2 και EC μοντέλα είναι πιστοποιημένα κατά UL 1480A και UL 2043.
Αισθητικά και ακουστικά είναι συμβατά με τα υπάρχοντα μοντέλα της σειράς EVID ceiling speakers, με τη διαφορά φυσικά ότι τα νέα μοντέλα, σύμφωνα με την EV, υποστηρίζουν κορυφαία ηχητική πιστότητα για την κατηγορία τους, απαράμιλο στυλ και υψηλή αξιοπιστία κάτι για το οποίο φημίζεται και η προηγούμενη γενιά που αντικαθιστούν.

Στα ατού της νεάς σειρά…
* Simple, fast & safe installation… χάρι στο νέο SwiftLock σύστημα της εταιρίας (στα C-G2 models).
* Υψηλή πιστότητα και αισθητική και πατενταρισμένη τεχνολογία
*Πατενταρισμένη Τεχνολογία Signal Synchronized Transducer technology που μέσω της χρονικής ευθυγράμμισης των μετατροπέων αναπαραγωής χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων, επιτρέπει σε μεγαλύτερο κυματοδηγό να χωράει μέσα σε ένα πιο συμπαγές περίβλημα, με αποτέλεσμα βελτιωμένη ακουστική απόδοση και έλεγχο για εξαιρετική ευκρίνεια και συχνοτική απόδοση πλήρους φάσματος. Επιπλέον, τα πιο ρηχά προφίλ επιτρέπουν στα ηχεία να χωρούν σε πιο στενούς χώρους, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου.

Το Ceiling & Pendant Speaker Calculator της Electro-Voice είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα από ΕΔΩ και είναι αναβαθμισμένο καθώς περιλαμβάνει και όλα τα νέα μοντέλα…

Ιδού αναλυτικά τα νέα μοντέλα των δυο σειρών EVID της EV

EVID-C-G2

EVID-C4.2-G2 4” two-way

EVID-C4.2LP-G2 4” two-way, low-profile

EVID-C6.2-G2 6.5” two-way

EVID-C6.2LP-G2 6.5” two-way, low-profile

EVID-C8.2-G2 8” two-way

EVID-C8.2HC-G2 8” two-way, high-ceiling/high-performance

EVID-C8.1S-G2 8” subwoofer

 

EVID-EC

EVID-EC3.1 3” full-range

EVID-EC4.2 4” two-way

EVID-EC6.2 6.5” two-way

EVID-EC6.2E 6.5” two-way EVAC (EN54-24, UL 1480, CAN/ULC-S541:2016)

EVID-EC8.2 8” two-way

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά EVID ceiling speakers της Electro-Voice θα σας δώσουν στην Οmikron Electronics…

Επαφή
Οmikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση