Διαφήμιση
Πέμπτη, 09 Μάιος 2024 10:43

Midas HD96-24 - V2.0.0 Firmware update

Η Midas ανακοίνωσε το V2.0.0 Firmware update για την HD96-24 που είναι ήδη διαθέσιμο για free download μέσω του MIDAS mCloud. Ας ρίξουμε μια ματιά στις σημαντικότερες προσθήκες και αναβαθμίσεις της νέας έκδοσης Firmware.

Σύμφωνα με την εταιρία, η έκδοση V2.0.0 προσφέρει μια γκάμα από βελτιώσεις που έχουν σχεδιαστεί «για να διασφαλίσουν μια ομαλή και αποτελεσματική ροή εργασίας για τους επαγγελματίες του ήχου και να εξορθολογίσουν τη δημιουργική διαδικασία».

Μεταξύ αυτών των βελτιώσεων συναντάμε και τη λειτουργία Macros, που επιτρέπει στους χρήστες να αυτοματοποιούν επαναλαμβανόμενες εργασίες και να δημιουργούν προσαρμοσμένες ακολουθίες εντολών με ιδιαίτερη ευκολία.
Το V2 επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ενσωματώνουν στην κονσόλα σημαντικές λειτουργίες συσκευών τρίτων κατασκευαστών, όπως για παράδειγμα τον έλεγχο του δημοφιλούς Dante ψηφιακού στερεοφωνικού δέκτη της Sennheiser EM6000.
Παράλληλα, η νέα λειτουργία Update Scenes επιτρέπει την πραγματοποίηση αλλαγών και την αποστολή του καθορισμένου επιπέδου στάθμης σε πολλές σκηνές ταυτόχρονα, με γρήγορο και απλό τρόπο.
Η προσθήκη του «Two Way Flip» επιτρέπει επίσης στον χρήστη να επιλέξει ένα κανάλι εισόδου και να ελέγξει το επίπεδο συνεισφοράς του σε όλα τα κανάλια εξόδου μέσω των εμφανιζόμενων fader εξόδου.

Επιπλέον, ο TC Electronic MD4 finaliser προσφέρει καθαρή επεξεργασία ήχου, το Midas Transient Gate προσφέρει ευκρίνεια μίξης, ενώ το σύστημα Spatial Audio Brainwave όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρία «ανοίγει έναν κόσμο immersive εμπειριών ήχου». Το νέο External Gate Insert παρέχει περαιτέρω ακρίβεια όσον αφορά τον θόρυβο του περιβάλλοντος και των ανεπιθύμητων ήχων.

Περισσότερη ‘πρακτική’ στο βίντεο που ακολουθεί (υπάρχει και part 2, αναζητήστε το), ενώ περισσότρες πληρορορίες θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση