Διαφήμιση
Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2024 13:43

Η πρώτη DiGiCo Quantum852 on tour στην περιοδεία του Drake...

Ο Drake, ο καλλιτέχνης που πιστώθηκε με τη διάδοση της έκφρασης YOLO «ζεις μόνο μία φορά», κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά επιτεύγματα για 100 ζωές στα 37 του χρόνια. ΣΕ αυτά περιλαμβάνονται 5 βραβεία Grammy, 3 βραβεία Juno και τα βραβεία Billboard Hot 100 για τα πιο επιτυχημένα τραγούδια οποιουδήποτε καλλιτέχνη, τα περισσότερα top 10 σινγκλ, τα περισσότερα top 10 ντεμπούτα και τις περισσότερες αθροιστικές εβδομάδες στο top 10, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, το 2021, έγινε μόλις ο 2ος καλλιτέχνης που κατέλαβε ολόκληρη την πεντάδα των Hot 100 μέσα σε μια εβδομάδα, μετά τους Beatles.

Φέτος τον Φεβρουάριο, ο Drake ξεκίνησε από την Φλόριντα την περιοδεία του μαζί με τον J. Cole, που θα έχει διάρκεια 11 εβδομάδων και θα ολοκληρωθεί στο Κολοράντο τον Απρίλιο. Onboard για τις ανάγκες της περιοδείας It’s All A Blur – Big As The What είναι ο Demetrius Moore, που φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια στο foh του Drake.

Ο Drake κατέχει πλέον ακόμα μια διάκριση: είναι επίσημα ο πρώτος καλλιτέχνης που έχει σε περιοδεία τη νέα κονσόλα DiGiCo Quantum 852 η οποία του παρέχεται από την Clair Global και ο Moore δηλώνει ενθουσιασμένος. «Ήμουν με την Quantum852 για δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη παράσταση, στις πρόβες στο χώρο του Drake στο Τορόντο και μετά στο Izod Center στο Νιου Τζέρσεϊ, και πρέπει να σας πω ότι με έκανε ακόμα μεγαλύτερο θαυμαστή των μίξερ της DiGiCo τις οποίες χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια», λέει ο Moore. «Η κονσόλα διαθέτει ένα ένα εντελώς νέο επίπεδο ζεστασιάς και διαύγειας. Η εμπειρία ήταν όπως όταν πήγαμε από 48k σε 96k. Κάθε όργανο και φωνή καταλαμβάνει το δικό του χώρο. Μπορείτε να ακούσετε αμέσως τη διαφορά, ακόμη και μέσω του talkback, το οποίο στέλνουμε μέσω της γραμμής comms."

Στα μόνιτορ ο Chris Lee χρησιμοποιεί ένα ζεύγος DiGiCo Quantum338, ενώ ο Ryan Koolman μιξάρει στη σκηνή τη μπάντα μέσω μιας SD12.
Ο Moore χρησιμοποιεί κατά κόρον το Quantum852 Spice Rack, συμπεριλαμβανομένων πολλών compressors και δυναμικών EQ, ενώ χρησιμοποιεί επίσης έναν  BAE 1073MPL mic pre και έναν Avalon 737 tube mic preamp για το μικρόφωνο της φωνής του  Drake, ένα Sennheiser 9000. Επίσης, χρησιμοποιεί πλέον το ολοκαίνουργιο Fourier Audio transform.engine.
Ο ίδιος τέλος, χαρακτήρισε τη νέα DiGiCo Quantum 852 ως τη Rolls-Royce των ζωντανών κονσολών μίξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα κορυφαία κονσόλα της DiGiCo (αλλά και για οποιαδήποτε άλλη DiGiCo), θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio &
Lighting


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση