Διαφήμιση
Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2024 19:30

H Meyer Sound απέκτησε Audio Rhapsody

Η Meyer Sound ανακοίνωσε την εξαγορά της Audio Rhapsody, μιας εκκολαπτόμενης startup εταιρείας, που ιδρύθηκε από τον καταξιωμένο σχεδιαστή ήχου Jonathan Deans. Με την εξαγορά αυτή, η Meyer Sound ενισχύει τη θέση της στις λύσεις ήχου για θέατρα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του Deans για την ανάπτυξη λύσεων λογισμικού που θα συμβάλουν στην επέκταση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας όσον αφορά τα ολοκληρωμένα ψηφιακά συστήματα.
Η συνεργασία αυτή όσον αφορά τον ήχο στις θεατρικές αίθουσες δεν είναι κάτι νέο για την Meyer Sound, καθώς η εταιρία είχε συνεργαστεί και το 1980 με τον θρυλικό σχεδιαστή ήχου Abe Jacob για να φέρει το εμβληματικό μεγάφωνο UPA στο Broadway.

Ο Deans, ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές ήχου στον κόσμο, είναι γνωστός για την πρωτοποριακή του δουλειά στον immersive ήχο, ενώ έχει υπάρξει κατ’ επανάληψιν υποψήφιος για βραβεία Tony και Drama Desk. Ο ίδιος έχει συνεισφέρει σε εκατοντάδες παραγωγές στο Μπρόντγουεϊ και το Γουέστ Εντ και δημιουργήσει soundscapes για 15 παραγωγές του Cirque du Soleil. Η σχέση του με τη Meyer Sound χρονολογείται από το 1978, όταν γνώρισε τους ιδρυτές John και Helen Meyer ενώ εργαζόταν σε μια παραγωγή της Evita χρησιμοποιώντας ένα ηχείο JM-3 σχεδιασμένο από τη Meyer. Η Meyer Sound εξαγόρασε την εταιρεία Level Control Systems της Deans το 2005, οδηγώντας σε επέκταση των ψηφιακών λύσεων της εταιρείας. «Ο Τζόναθαν είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης στον κόσμο του θεατρικού ήχου», λέει ο John McMahon, Senior Vice President της Meyer Sound. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον ίδιο και την ομάδα του καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στις επιτυχίες μας και να επεκτείνουμε τις επενδύσεις μας στον κλάδο. Η σχέση μου με τον Τζόναθαν πηγαίνει πίσω δεκαετίες - στις μέρες μου στο LCS - και είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω έναν πραγματικό φίλο», λέει ο McMahon.

Ο Deans, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του Senior Specialist της Meyer Sound, στον τομέα του Theatrical Production Systems. Η ομάδα ωστόσο απαρτίζεται και από τον κάτοχο των βραβείων GRAMMY και Thea, Jason Rauhoff, πρώην υπάλληλο της Meyer Sound που εντάσσεται ως Product Manager, Theatrical Production Systems, τον Rob Mele (Application Architect) και τον Michael Kroll ως Visual Designer του τομέα Theatrical Production Systems.  Ο Mike Tracey της Audio Rhapsody θα παραμείνει ανεξάρτητος σύμβουλος.
Η ομάδα θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς λογισμικού ελέγχου για την πλατφόρμα NADIA.

«Πάντα θαυμάζαμε το μοναδικό και εξαιρετικό όραμα του Jonathan, επομένως αυτό το νέο κεφάλαιο έχει τεράστια αξία για εμάς», λέει η Helen Meyer. «Ο Τζόναθαν δεν είναι απλώς ένας νέος υπάλληλος. είναι αγαπητός φίλος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Meyer Sound και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί».

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της Meyer Sound, θα σας δώσουν στην εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems.

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση