Διαφήμιση
Πέμπτη, 11 Μάιος 2023 19:50

Quantum852: Αυτή είναι η νέα ναυαρχίδα της DiGiCo

Η DiGiCo παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα στις κονσόλες large format Live Audio mixer. Και το όνομα αυτής, Quantum852. Η κονσόλα έχει σχεδιαστεί πλήρως εξ’ αρχής και καταφέρνει να διατηρήσει το γνωστό οικείο στους χρήστες προφίλ της, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει μια σειρά από καινοτομίες που τις συνδυάζει με αναβαθμισμένη audio πιστότητα χάρη στους εμπλουτισμένους αλγόριθμους που διαθέτει και την διευρυμένη επεξεργαστική ισχύ της.
Ολες οι LCD οθόνες αφής της στην επιφάνεια εργασίας της υποστηρίζουν φωτεινότητα 1000 nit για ευκολία χειρισμού ακόμα και σε κόντρα (Ελληνικό) ήλιο, ενώ επανασχεδιασμένη είναι και η επιφάνεια εργασίας που έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για το παρών αλλά και για το μέλλον.

Περιορισμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα…
Αξιοσημείωτα είναι επίσης και τα οικολογικά διαπιστευτήρια της κονσόλας. Η Quantum852 αποτελεί ελαφριά υλοποίηση, καθώς στην κατασκευή της χρησιμοποιείται και κράμα από βιώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ επιπλέον έχει μειωμένη ισχύ λειτουργίας, χρησιμοποιεί ανεμιστήρες θερμικής ψύξης μαζί με εξτρά ψύξη που εξαρτάται από τη θερμοκρασία, με όλα τα παραπάνω να συμβάλλουν αποτελεσματικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Quantum852.

Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά & δυνατότητες…
Η Quantum852 εντυπωσιάζει και με τις δυνατότητές της. Διαθέτει fully redundant processing, με κάθε μηχανή να περιλαμβάνει 5 επεξεργαστές FPGA 7ης γενιάς και επόμενης γενιάς SHARC DSP processors.

Η κονσόλα υποστηρίζει 384 mono channels και 192 Aux / Sub-Group busses, καθώς και LR / LCR / 5.1 Master busses. Διαθέτει 64 x 64 Processing Matrix, 36 Control Groups, 2 Solo busses και 64 FX Rack slots. Υποστηρίζει επίσης, 48 Graphic EQs, 384 Nodal Processors, 128 Mustard Processors και συνολικά 32 Spice Racks.
Διαθέτει επίσης το Ultimate ‘Stadius’ modular LOCAL I/O, με κάθε μια από τις τρείς κάρτες να παρέχουν 4 Stadius Mic-Pres, 4 Stadius Line Outputs και 2 Bit Perfect AES I/O.

Πίσω από κάθε μηχανή υπάρχουν 8 απλές ή 4 redundant BNC MADI θύρες, Word Clock, AES Sync και Video Sync inputs, Dual USB 2.0 Sockets, μια SuperSpeed USB 3.0 θύρα, 4k DisplayPort Overview Out, 5-Port 1Gbps network switch, Dual DMI slots, Waves SoundGrid port και Optocore inputs ως στάνταρ, με χώρο για προαιρετικό (δεύτερο) Optocore loop.
Στην επιφάνεια εργασίας της κονσόλας, οι τρείς οθόνες αφής διαγωνίου 21.3 ιντσών διασφαλίζουν πλήρη ορατότητα ακόμα και κάτω από κόντρα ήλιο με τη DiGiCo να δηλώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε καμία δυσκολία στη θέαση.

Η κονσόλα φιλοξενεί επίσης τρεις οθόνες διαγωνίου 19.2 ιντσών που εκτελούν χρέη meter bridge, 3 ακόμα οθόνες 6.8 ιντσών ως control screens για bank και layer switchin και 69 1.3 ίντσας worksurface screens, όλες εκ των οποίων είναι touch sensitive για επιλογή καναλιών solos, διασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση και έλεγχο στις εν λόγω λειτουργίες.

“Η Quantum852 είναι πραγματικά ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός από κάθε άποψη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της DiGiCo, Austin Freshwater. «Ενώ είναι μια εντελώς νέα πλατφόρμα στο σχεδιασμό και την κατασκευή της, εντούτοις εξακολουθεί να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως DiGiCo. Η οικεία ροή εργασίας του θα κάνει οποιονδήποτε χρήστη DiGiCo να αισθανθεί άνετα, ενώ η τεράστια αύξηση της ισχύος και της ταχύτητάς της θα τον ευχαριστήσει περαιτέρω. Μετά από 15 χρόνια άψογης υποστήριξης από τη Quantum 7, έρχεται επιτέλους μια νέα κονσόλα για να αναζητήσετε”.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Quantum852 θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση