Διαφήμιση
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2023 18:33

Audio Tech Seminar από τη Manos Backline Services

Από την εταρεία Manos Backline Services λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τα “Audio Tech Seminars – Απ;o τη θεωρία στην πράξη» που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της. Τα σεμινάρια θα είναι 3ήμερα (η 1η ημέρα θα περιλαμβάνει θεωρία, η 2η ημέρα προετοιμασία και η 3η μέρα στήσιμο και hands on) και θα πραγματοποιηθούν σε δυο επαναλήψεις...

Δελτίο τύπου - Manos Backline Services
“Η εταιρεία Manos Backline Services δίνει την ευκαιρία σε νέους τελειόφοιτους / απόφοιτους σχολών ηχοληψίας να κάνουν ενα crash test των δυνατοτήτων τους πριν εισέλθουν στον απαιτητικό χώρο των live events.
Η θεματολογία των σεμιναρίων θα καλύψει βασικά κομμάτια θεωρίας, απαραίτητα σε αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι του τεχνικού ήχου, το πιο συναρπαστικό μέρος της εκπαίδευσης θα είναι η δυνατότητα του να ετοιμάσετε και να στήσετε μια “συναυλία” στον χώρο μας καλύπτοντας και το ηχητικό, αλλά και το κομμάτι του backline.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια μας τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε δυο επαναλήψεις, στις 5-6-7 Απριλίου 2023 & 8-10-11 Απριλίου 2023.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορα ΜΟΝΟ τις ημερομηνίες 5-6-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Για να εγγραφειτε στις ημερομηνιες 8-10-11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ακολουθήστε αυτόν τον συνδεσμο

Τα σεμινάρια ξεκινάνε στις 9:00 πμ και διαρκούν ως τις 20:00 μμ.
Οι εισηγητές θα είναι οι έμπειροι τεχνικοί ήχου σε Ελλάδα και εξωτερικό, Βασιλης Σκούρας και Γιώργος Ανδρεαδάκης.

Για την προσέλευση σας είναι σημαντικό να έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας καθώς οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους.

Η συμμετοχή ειναι ΔΩΡΕΑΝ. Σας περιμένουμε!”.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Manos Backline Services.

Επαφή
Manos Backline Services

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση