Διαφήμιση
Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2023 21:20

Το Smart Building Conference επιστρέφει στην ISE

Το Συνέδριο Smart Building Conference επιστρέφει στο ISE στις 31 Ιανουαρίου 2023 με μια γεμάτη ατζέντα που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα ζητήματα που επηρεάζουν έναν τομέα που διέρχεται από τεράστιες αλλαγές.

Η πανδημία έχει υπογραμμίσει τη σημασία της υγείας και της ασφάλειας στα κτίρια και, καθώς τα κτίρια γραφείων και λιανικής ανοίγουν ξανά, η παροχή ψυχικής ηρεμίας και εμπιστοσύνης σε εργαζόμενους και επισκέπτες αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων και οι εταιρικοί ενοικιαστές αναγκάστηκαν να επανεξετάσουν τον τρόπο λειτουργίας των κτιρίων. Συγκεκριμένα, οι επενδύσεις στην τεχνολογία έξυπνων κτιρίων αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, ιδιαίτερα σε τομείς όπως ο αυτοματισμός και η απομακρυσμένη κατεύθυνση.

«Αν ήμουν integrator συστημάτων, δεν θα έχανα αυτό το συνέδριο», δήλωσε ο Bob Snyder, Πρόεδρος του Συνεδρίου και Αρχισυντάκτης στο Channel Media. «Είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζουμε το δομημένο περιβάλλον και πώς αλλάζει. Το να αγνοείς πώς τα γραφεία, τα σπίτια, τα κτίρια, ακόμη και οι πόλεις γίνονται έξυπνα, είναι σαν να πιλοτάρεις ένα αεροσκάφος και να αγνοείς τον καιρό. Υπάρχουν εξαιρετικές επιχειρηματικές ευκαιρίες στις οποίες μπορείτε να πλοηγηθείτε. Και όλα αυτά θα τα ακούσετε από στελέχη που έχουν ήδη κάνει αυτό το ταξίδι».

Οι ομιλητές στην ολοήμερη εκδήλωση περιλαμβάνουν την Kathy Farrington, Global Lead for Digital Buildings Program (BOS) και IOT Team Manager, την Google και τον Erik Ubels, Owner, Metisreal και πολλούς άλλους.
Το Smart Building Conference 2022 πραγματοποιείται από τις 10:30 έως τις 18:30 στις 31 Ιανουαρίου στο Fira de Barcelona και τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα.

Το εν λόγω συνέδριο αποτελεί μέρος ενός πλούσιου προγράμματος επτά συνεδρίων που πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου. Αυτό περιλαμβάνει επίσης το Digital Signage Summit, Control Rooms Summit, Smart Workplace Summit, Digital Learning Summit, Live Events Summit και Superyacht Technology Summit.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site της ISE…

Επαφή
ISE

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση