Διαφήμιση
Τρίτη, 21 Ιούνιος 2022 12:53

Resorts World Theatre: το 1ο venue στο Βέγκας που φιλοξενεί μόνιμα την τεχνολογία L-ISA Immersive Hyperreal Sound της L-Acoustics…

Το εν λόγω venue άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και με χωρητικότητα 5.000 καθήμενους έχει ήδη φιλοξενήσει σημαντικά μουσικά event και καλλιτέχνες (χρησιμοποιείται για τις παραγωγές της Concerts West/AEG Presents) όπως οι: Carrie Underwood, Katy Perry, Luke Bryan και άλλοι.

Το venue αποτελεί το νέο μουσικό προορισμό στο Λας Βέγκας, καθώς σε αυτό εγκαταστάθηκε μόνιμα το πρώτο σύστημα L-ISA Immersive Hyperreal Sound της L-Acoustics.

Περισσότερα από 200 ηχεία της L-Acoustics εγκαταστάθηκαν στο χώρο προκειμένου να καταστεί δυνατή η Immersive εμπειρία για τους θεατές.
Η εταιρία Scéno Plus (με έδρα το Μόντρεαλ) ανέλαβε το συνολικό theatre designer, ενώ η εταιρία Solotech που αποτελεί Certified Provider (CPi) της L-Acoustics ανέλαβε την εγκατάσταση και το σετάρισμα του 14.1 audio συστήματος με την αρωγή στο σχεδιασμό από το L-Acoustics Application team.

Το σύστημα περιλαμβάνει ένα L-ISA Scene setup από 7 arrays των 14 K2 καμπινών έκαστο, που βρίσκονται αναρτημένα πάνω από τη σκηνή, χρέη left-right out-fill arrays έχουν αναλάβει 12 Kara, καθώς και δυο center-flown arrays των 8 KS28 subs έκαστο.
24 subs KS21 έχουν εγκατασταθεί κάτω από τη σκηνή και 16 5XT (5ιντσα ομοαξονικά) έχουν τοποθετηθεί πέρα από τη σκηνή, λειτουργώντας ως spatial front-fills χάρη στο νέο L-ISA αλγόριθμο.

Τέλος, αρκετά A10i Wide χρησιμοποιούνται ως delay, ενώ επανδρώνουν και τα 7 κανάλια surround για κάθε ένα από τα 3 μπαλκόνια του χώρου, ενώ A10i χρησιμοποιούνται και στο lighting booth.
Ενας συνδυασμός από LA12X, LA4X, LA2Xi ενισχυτές – επεξεργαστές χρησιοποιούνται για την οδήγηση του συστήματο. Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται ο νέος L-ISA Processor II στην πρώτη του μόνιμη εγκατάσταση παγκοσμίως.
Επίσης χρησιμοποιούνται 11 P1 processors που αναλαμβάνουν το bridging μεταξύ AVB, AES/EBU και αναλογικού audio για τη χρονικά ευθυγραμισμένη κατανομή των σημάτων.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο François Blais, Vice President of Technology and Specialized Equipment στην Scéno Plus... "ο πελάτης στην προκειμένη περίπτωση ενδιαφερόταν για μια ηχητική εγκατάσταση που θα έκανε τη διαφορά σε σχέση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο Las Vegas, κάτι που δεν είναι εύκολο καθώς στο Βέγκας υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις σε πολλά venues. Εμείς λοιπόν του προτείναμε όχι απλά ένα νέο ηχητικό σύστημα υψηλής πιστότητας, αλλά μια νέα ακουστική εμπειρία, κάτι που το L-ISA μπορεί να κάνει…”.

Περισσότερα για το σύστημα καθώς και τις δηλώσεις όλων των εμπλεκόμενων με την εγκατάσταση μπορείτε να τις βρείτε εδώ

Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία L-ISA Immersive Hyperreal Sound της L-Acoustics θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση