Διαφήμιση
Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 12:54

Adamson – Rebirth of power με τη νέα CS-Series με onboard amplification, DSP και Milan-ready AVB διασυνδεσιμότητα…

Στα πλαίσια της virtual εκδοχής της έκθεσης InfoComm Connected, η Adamson λάνσαρε τη νέα σειρά ηχείων της CS-Series, τα οποία αποτελούν είτε standalone προϊόντα, είτε αναβάθμιση της υπάρχουσας σειράς S-Series, ενώ το πρώτο τους μέλημα (εκτός από τον ήχο) είναι η πλήρης ένταξή τους σε ένα ολοκληρωμένο δικτυακό περιβάλλον διαχείρισης.

Τα ηχεία της νέας σειράς υποστηρίζουν το νέο AVB πρωτόκολλο Milan (είναι Milan-ready) που σημαίνει ότι μπορούν να ενταχθούν σε οποιοδήποτε network προσφέροντας network redundancy και όλα αυτά μέσω ενός καλωδίου όπου λαμβάνει χώρα η μεταφορά σήματος audio και σήματος ελέγχου. Φυσικά διαθέτουν onboard amplification και  DSP επεξεργαστή. Ας τα δούμε όμως πιο λεπτομερώς…

Η νέα οικογένεια CS-Series
Η νέα CS-Series περιλαμβάνει το δίδρομο ultra-compact CS7 που αποτελεί μια full-range array υλοποίηση, το CS7p αρχιτεκτονικής point-source, καθώς και το συνοδό τους το CS118 subwoofer, το επίσης δίδρομο full-range array CS10, το CS10n που αποτελεί τη narrow-dispersion εκδοχή του, την καμπίνα CS10p point-source και το CS119 subwoofer.
Τα ηχεία της νέας CS-Series διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά και κοινή τεχνολογία με αυτά των σειρών S-Series και IS-Series.
Επιπλέον, το νέο turnkey CS Upgrade Kit επιτρέπει σε κάθε καμπίνα της σειράς S-Series να μετατραπεί σε μοντέλο της σειράς CS μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας.

Επιπλέον, η CS-Series περιλαμβάνει ακόμα 4 προιόντα που είναι τα εξής: το CS Gateway, ένα 16 x 16 matrix με 16 κανάλια DSP που υποστηρίζει dual-LAN, Milan-ready AVB, AES/EBU και αναλογικές εισοδο-εξόδους.
Το NDS είναι ένα δικτυακό και αναλογικό patch bay που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν redundant audio και control στα ηχεία της σειράς CS μέσω ενός network cable. Επίσης το PDS διασφαλίζει ότι όλα τα συστήματα CS-Series λαμβάνουν ample power ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκονται, ενώ επιτρέπουν στον χρήστη του συστήματος να έχει τον οπτικό έλεγχο όλων των δεδομένων αναφορικά με την πρόσληψη ισχύος είτε ανά έξοδο ισχύος, είτε συνολικά.
Το τελευταίο προϊόν είναι το CS Bridge που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει την υπάρχουσα υποδομή δικτύου στο E-Rack της Adamson, επιτρέποντας παράλληλα στο χρήστη να ενσωματώσει τη σειρά CS στο ήδη υπάρχων σύστημα (να δώσει Milan-ready AVB signal μέσω AES/EBU, ενώ υποστηρίζει και 6 κανάλια DSP ανά μονάδα).

Κερασάκι σε όλα αυτά και το νέο CS software, που βοηθάει ακόμα περισσότερο τους μηχανικούς να σχεδιάσουν, να σετάρουν και να ελέγξουν ακόμα καλύτερα το σύστημα σε μόνιμες εγκαταστάσεις ή προσωρινές εφαρμογές.

Σύμφωνα με τον Jochen Sommer της Adamson (director of Operations, EMEA), η αποδοχή της νέας σειράς CS-Series από τους Network partners της Adamson ήταν ενθουσιώδης, ενώ μιλώντας για τη νέα σειρά τη χαρακτήρισε ως «the future of intelligent loudspeaker design», όχι μόνο για αυτά που προσφέρει σε επίπεδο δικτύωσης, DSP, τεχνολογίας ενίσχυσης και φιλικότητας του workflow, αλλά και σε ήχο που είναι και το τελικό ζητούμενο από ένα ηχητικό σύστημα…

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα Adamson θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση