Διαφήμιση
Κυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019 14:44

Σεμινάρια MiPRO σε Αθήνα και Θεσ/νικη

Από την εταιρία DiGiKal λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, σχετικά με τα σεμινάρια MiPRO που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη…

DiGiKal – Δελτίο τύπου
«Αγαπητοί Συνεργάτες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση δύο μονοήμερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων της MiPRO τα οποία θα λάβουν μέρος στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 , Θεσσαλονίκη , Ξενοδοχείο Porto Palace
  • Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 , Αθήνα , Ξενοδοχείο Emmantina

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν, με περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά ημέρα/μέρος διεξαγωγής και απευθύνονται σε επαγγελματίες ηχολήπτες, μηχανικούς ήχου ,ιδιοκτήτες Rental εταιριών και εγκαταστάτες από την Ελλάδα.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Martin Lutz, υπεύθυνος τεχνικής κατάρτισης  της MiPRO
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση, κατάρτιση και πιστοποίηση στις τεχνολογίες ασύρματων μικροφώνων, software διαχείρισης αυτών, καθώς και σε βασικές τεχνικές ασύρματης μετάδοσης σήματος μέσω συστημάτων κεραιών.

Δέσμευση της MiPRO.είναι να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης του κλάδου, κατάρτισης των συνεργατών και εξυπηρέτησης των πελατών της.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά (όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα χρήσης μεταφραστικού δέκτη στα Ελληνικά). Τα θέματα του σεμιναρίου είναι ίδια και στις δύο τοποθεσίες διεξαγωγής (Αθήνα , Θεσσαλονίκη).
Για λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του σεμιναρίου και για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την εν λόγω Φόρμα...

Επαφή
DiGiKal

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση