Διαφήμιση
Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 21:23

H EAW στη DNA Systems

Από την εταιρία DNA Systems λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της EAW για την Ελληνική αγορά…

DNA Systems – Δελτίο τύπου
"Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, η εταιρία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ανάληψη μίας ακόμη αντιπροσωπείας, αυτή της Eastern Acoustics Works - EAW. Τα προϊόντα της EAW θα εισάγονται και θα διανέμονται πλέον από την DNA Systems για την Ελληνική αγορά.
Επίσης σας περιμένουμε όλους σας στο booth μας στην έκθεση iNTERLiNKED του Ζαππείου (30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2019), για να δείτε από κοντά τα πρώτα προϊόντα της EAW, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η εταιρία μας και θα έχει στο περίπτερό της στην έκθεση. Τόσο εμείς όσο και η EAW σας περιμένουμε όλους στο Ζάππειο.

Λίγα λόγια για την EAW
Η EAW γιορτάζει την 40ή επέτειο από την ίδρυσή της, κάνοντας αυτό που κάνει καλύτερα: παράγει μια γκάμα προϊόντων για όλους όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έναν τέλειο ηχητικό καμβά, από ένα μικρό στούντιο έως ένα γήπεδο 75.000 θέσεων. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι εξελιχθήκαμε και αποτελέσαμε παράδειγμα για την καινοτομία και τις τεχνολογίες αιχμής και σημείο αναφοράς τόσο στην παραγωγή όσο και στο ηχητικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας, είναι η αναγνωρίση και ο θαυμάσμός  παγκοσμίως από τους επαγγελματίες της βιομηχανίας. Έχουμε εργαστεί για να κάνουμε τους πελάτες μας επιτυχημένους από το 1978 και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Η EAW σχεδιάζει τα προϊόντα της στα κεντρικά γραφεία της στο Whitinsville USA, καθώς εκέι φιλοξενούνται οι χώροι έρευνας και ανάπτυξης, της μηχανικής, των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, της υποστήριξης και της διοίκησης".

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση