Διαφήμιση
Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 09:44

Με νέα προϊόντα η Outline στη Φρανκφούρτη

του Βασίλη Λαδονικόλα

Η Prolight+sound 2019 ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα για την Outline η οποία σε ένα σχεδόν πάντα busy περίπτερο, παρουσίασε τα νέα προϊόντα της αλλά και την εξέλιξη της ιδιαίτερα φιλόδοξης πλατφόρμας Newton. Ας τα δούμε…  

H Ιταλική εταιρία παρουσίασε το Monaco 215 CX Self-Powered point-source ένα σύστημα 2,5 δρόμων, με 2 x 15” woofers και ένα ομοαξονικό 3” compression driver που προορίζεται για μια ευρύτατη γκάμα εφαρμογών.
Εδειξε επίσης τη σειρά Ki-Series η οποία περιλαμβάνει δυο μοντέλα, το Ki-12 και Ki-10. Πρόκειται για ευέλικτα και compact ηχεία για installation εφαρμογές κάθε είδους. Ντεμπούτο στο περίπτερο της εταιρίας πραγματοποίησαν και τα V10 / V15 KITS που αποτελούν προσιτές λύσεις για PA κυρίως εφαρμογές.

Για την πλατφόρμα Newton τα έχουμε γράψει αρκετές φορές. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και ουσιαστικά μοναδικό προιόν εκεί έξω (ουσιαστικά πρόκειται για ένα ευέλικτο ψηφιακό FBGA based DSP επεξεργαστή και ένα ολοκληρωμένο matrix σύστημα που προορίζεται για την ‘καρδιά’ κάθε συστήματος προκειμένου να αναλάβει τον έλεγχο, τη διασυνδεσιμότητα και το distribution ακόμα και στις πλέον πολύπλοκες συνθήκες εγκατάστασης σε Live ή installation εφαρμογές).
Εδώ, στην Prolight+sound 2019 η εταιρία ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του νέου v.93 firmware, καθώς και τη νέα software έκδοση 1.8.2 για την ασύρματη εφαρμογή ελέγχου ‘Dashboard’ της πλατφόρμας…

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για όλα τα συστήματα της Ιταλικής εταιρίας θα σας δώσουν στην εταιρία MegaEvent…

Επαφή
MegaEvent

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση