Διαφήμιση
Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2019 20:28

Σεμινάρια και δραστηριότητες στην Prolight + Sound

Σχεδόν 1 μήνα πρίν ανοίξει τις πόρτες της η Prolight + Sound 2019, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα σημαντικότερα σεμινάρια και ενημερώσεις που θα λάβουν χώρα στην έκθεση. Ας τα δούμε… 

Conferences during Prolight + Sound
Στη φετινή έκθεση, το Immersive Technology Forum θα έχει διευρυμένη διάρκεια καθώς θα διαρκέσει συνολικά 3 ημέρες από τις 2-4 Απριλίου και θα περιλαμβάνει θέματα όπως «virtual and augmented reality», «3D and spatial audio», «3D mapping», «360° projection and holography». 
Μετά την περυσινή επιτυχημένη πρεμιέρα του, το «The Future of Audio and Music Technology programme» θα συνεχιστεί στις 4 Απριλίου και θα καλύψει ενότητες που έχουν άμεση σχέση με το μέλλον της μουσικής και της βιομηχανίας των event. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει τομείς όπως τη χρήση mobile apps για events, την τεχνολογία blockchain και τα cloud-based DAWs.

International Event Safety Conference (I ESC) 
Την Τετάρτη 3 Απριλίου θα πραμγατοποιηθεί το International Event Safety Conference με διαλέξεις και σεμινάρια σχετικά με την ασφάλεια των event με τους ομιλητές να προέρχονται από  φορείς όπως οι: Event Safety Alliance, the Entertainment Services and Technology Association (ESTA), the German Event Safety Association (Bundesverband Veranstaltungssicherheit) και German Entertainment Technology Association (Verband für Licht-, Ton- und Veranstaltungstechnik - VPLT).

The Sample Music Festival (Foyer of Hall 4.0)
Πραγματοποιείται για πρώτη φορά αυτόνομα με το δικό του χώρο στα πλαίσια της έκθεσης. Θα παρουσιαστούν όλες οι διαφορετικές προοπτικές της DJ κουλτούρας

Τέλος, εξίσου νέο θα είναι και το Music Tech Fest Frankfurt με διάφορους βραβευμένους συνθέτες και μουσικούς παραγωγούς, ενώ θα πραγματοποιηθεί και το Trackathon’, στο οποίο, αφού κάνει κάποιος register εδώ www.musictechfest.net, θα μπορέσει να παράξει και να ολοκληρώσει το δικό του τραγούδι εντός 24 ωρών και να το παρουσιάσει live στο κοινό της έκθεσης στο τέλος του διαγωνισμού.

Επαφή
Prolight+sound

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση