Διαφήμιση
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 11:26

H MIPRO στη DiGiKal

Η Mipro ιδρύθηκε πριν από 23 χρόνια, το 1995 στην Taiwan από τον K. C. Chang.
Πρόεδρος της εταιρίας είναι ο κ. Solomon Chang και το εταιρικό μοτό της Mipro είναι “innovation, quality and satisfied users”.
Η εταιρία κατασκευαστικά εστιάζει στην υλοποίηση μικροφώνων (ειδικεύεται στα ασύρματα) και σε φορητά public address συστήματα.

23 χρόνια MIPRO με πρωτοποριακά προϊόντα
Το 1996 η εταιρία ξεκινάει την υλοποίηση του 7ώροφου εργοστασίου και των γραφείων διοίκησης στην πόλη Chiayi της Ταϊβάν, ενώ παράλληλα υλοποιεί και τη νέα της σειρά ασύρματων μικροφώνων MR series και τη φορητή σειρά PA συστημάτων, MA series.
Στις αρχές της επόμενης χρονιάς, το εργοστάσιο είναι έτοιμο και ξεκινάει η παραγωγή, ενώ η εταιρία συμμετέχει για πρώτη φορά σε σημαντικές διεθνής εκθέσεις όπως η IFA στο Βερολίνο και το Taiwan Int’l Electronics Show, η PALME Asia κλπ όπου παρουσιάζει τα μοντέλα ασύρματων μικροφώνων MR-812, MR-312, MR-222, MR-221, MR-121 και τα φορητά PA συστήματα MA-707 και MA-101.

Το 2000 παρουσιάζει πρώτη στον κόσμο τη λειτουργία “ACT” (Automatic Channel Targeting), που επιτυγχάνει την αυτόματη αναζήτηση συχνότητας μεταξύ πομπού και δέκτη με το πάτημα ενός μπουτόν. Την ίδια χρονιά παρουσιάζει τη σειρά ACT-7 που αποτελεί ένα πολυκάναλο σύστημα ασύρματων μικροφώνων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει το PC interface management system για απομακρυσμένο έλεγχο 64 καναλιών ασύρματων μικροφώνων.

Το 2001 πραγματοποιεί την πρώτη επέκταση των εγκαταστάσεών της προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη προϊοντική ζήτηση παγκοσμίως, ενώ το 2006 λαμβάνει χώρα η δεύτερη διεύρυνση του εργοστασίου και των εγκαταστάσεων της εταιρίας με το συνολικό εμβαδόν των εγκαταστάσεων να ανέρχεται πλέον στα 13.500 τμ.
Επίσης την ίδια χρονιά (2006) λανσάρει το ACT-8, το πρώτο UHF true digital wireless microphone system.

Το 2012 παρουσιάζει το πρώτο UHF wideband ACT-828/818 true digital wireless microphone system, καθώς και το UHF 72MHz wideband ACT-7 series wireless microphone system, ενώ ένα χρόνο μετά αποκτά την τεχνολογία από τη RET Electronics που αποτελεί τον παλαιότερο κατασκευαστή πυκνωτικών και electret μικροφώνων στην Ιαπωνία.
Επίσης, το 2016, το MA-708 (portable wireless PA system) αποσπά τη σημαντική διάκριση Red Dot Award.

Πλουραλισμός μοντέλων και λύσεων
Σήμερα η MIPRO διαθέτει ένα διευρυμένο engineering team που αποτελείται από 200 μηχανικούς και τεχνικούς.
Μετά από 2 δεκαετίες, η εταιρία έχει πουλήσει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 80 χώρες και συνεχίζει επιδιώκοντας την υλοποίηση προϊόντων κορυφαίας ποιότητας στους τομείς των ασύρματων μικροφώνων και των ασύρματων PA συστημάτων στα οποία ειδικεύεται, όμως κατασκευάζει και πολλά ακόμα προϊόντα όπως ασύρματα in ear συστήματα, tour guides συστήματα, ασύρματα συνεδριακά συστήματα, ασύρματα μικρόφωνα μινιατούρες για μουσικά όργανα, κεραίες, dividers, boosters και ενισχυτές για ασύρματα συστήματα μικροφώνων, ενσύρματα μικρόφωνα χειρός, μικρόφωνα πέτου και χειλόφωνα και δεκάδες ακόμα χρήσιμα αξεσουάρ.

Πλέον η MIPRO αντιπροσωπεύεται στα μέρη από την εταιρία DiGiKal, στην οποία και μπορείτε να απευθυνθείτε προκειμένου να σας δώσουν πληροφορίες για όλη την προϊοντική γκάμα της MIPRO.

* Στη φωτογραφία εικονίζονται οι κ.κ. Νίκος Καλοβιδούρης και Χρήστος Καλούτσας της Digikal με τον Hartmut Reichert (στο κέντρο) Managing Director της MiPro Germany GmbH. Η φωτογραφία είναι από το booth της MiPro στην πρόσφατη έκθεση Prolight+sound 2018 της Φρανκφούρτης, όπου η εταιρία παρουσίασε ένα μεγάλο αριθμό νέων προϊόντων, που θα δείτε αναλυτικά στο σχετικό ρεπορτάζ του aLive τις επόμενες ημέρες...

Επαφή
DiGiKal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση