Διαφήμιση
Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 20:57

2 DiGiCo S21 στη ΝΕΚ electronics

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting ενημερωθήκαμε για την πώληση δυο νέων DiGiCo S21 στην εταιρία ΝΕΚ electronics.
H ΝΕΚ electronics του Νίκου και Βαγγέλη Καστρινού που εδρεύει στη Κέρκυρα, επένδυσε σε ένα πλήρες  σύστημα κονσόλων της DiGiCo, αποτελούμενο από 2 κονσόλες S21 και 1 D2 Rack 48in - 16 out στα 96 kHz. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούν 48 input κανάλια 2 κονσόλες (FOH και Stage) με Gain Tracking και να υποστηρίζουν και οι δύο παράλληλα εγγραφή multitrack 48 καναλιών απευθείας από το Rack ή και με το processing της DiGiCo.

Το aLive συνομίλησε με τον κ. Νίκο Καστρινό προκειμένου να συζητήσουν για την επιλογή του ίδιου και της εταιρίας του….

aLive: Γιατί επιλέξατε DiGiCo και γιατί S21;
Γιατί είναι ‘όνομα’ στην αγορά και γιατί είχαμε μικρό budget με το οποίο τελικά αποκτήσαμε δυο μίξερ που μας λύνουν τα χέρια και στον τομέα της ευελιξίας.

aLive: Το ‘όνομα’ στην αγορά σημαίνει ζήτηση στα riders;
Ναι. Ειδικά εμείς εδώ στην Κέρκυρα κάνουμε πολλές δουλειές με Αγγλους και σχεδόν όλες οι Αγγλικές παραγωγές ζητάνε DiGiCo ως πρώτη επιλογή. Το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουμε ότι μπαίνει ολοένα και πιο δυναμικά στα rider και των Ελληνικών παραγωγών στα οποία υστερούσε…

aLive: Είναι οι πρώτες σας ψηφιακές κονσόλες;
Όχι έχουμε και άλλες ψηφιακές από τις οποίες είμαστε εξισου ευχαριστημένοι…

aLive: Μετά από δυο περίπου μήνες και κάμποσες δουλειές με τις S21 ποια είναι τα δικά σου συμπεράσματα?
Φανταστική κονσόλα για τα λεφτά της, παίζουν και οι δυο μαζί, μια FoH και μια stage και το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε back up αν συμβεί οτιδήποτε. Και όλα αυτά με αρκετά προσιτό budget όπως ήδη σου ανέφερα. Εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι και η υποστήριξη που είχαμε (και έχουμε) από τον αντιπρόσωπο είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτά, είτε με την παρουσία του Μάριου Καριώτη εδώ για να μας μυήσει στα μυστικά της DiGiCo…

Επαφή
ΝΕΚ electronics
26620 29129

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση