Διαφήμιση
Τρίτη, 31 Μάιος 2016 17:23

H Audio & Vision στη Music World Expo

Η εταιρία Audio & Vision επέλεξε τη μίνιμαλ γραμμή για το περίπτερο και τις προϊοντικές παρουσιάσεις της στη Music World Expo παρουσιάζοντας ένα απολύτως ‘στοχευμένο’ και ‘δικτυωμένο’ περίπτερο με πραγματικά ξεχωριστά προϊόντα που απευθύνθηκαν κυρίως στους επαγγελματίες του audio απ’ όλους τους τομείς της αγοράς. Περισσότερα για το περίπτερο και την βασική φιλοσοφία της εταιρίας σε σχέση με την παρουσία της στην έκθεση του Ζαππείου, μας αναφέρουν οι άνθρωποι της Audio & Vision μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης – δελτίου τύπου…

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
«Στο περίπτερο μας κυριαρχούσε minimal διακόσμηση με έπιπλα και διακοσμητικά σε φωτεινά χρώματα και σε μοντέρνες, καθαρές γραμμές.
Πλαισιωμένο από την εταιρία DPA Microphones, με μικρόφωνα μουσικών οργάνων και όχι μόνο, προσέλκυσε όπως ήταν λογικό και επόμενο το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών.
Δίνοντας έμφαση στην δυνατότητα ελέγχου και χειρισμού  ηχοσυστημάτων μέσω διαδικτύου (total system control), τα προϊόντα της εταιρίας Audac ταξίδεψαν τους επισκέπτες του περιπτέρου με τον ατμοσφαιρικό τους ήχο, βγαλμένο από τα ηχεία της.
Με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία, γνωρίσαμε στο κοινό τα Monitor της εταιρίας Monkey Banana. Μια σχετικά καινούργια αλλά πολλά υποσχόμενη εταιρία στην Ελληνική αγορά.
Και τέλος, με ιδιαίτερη χαρά, απευθυνόμενοι σε πολύ ιδιαίτερο και εξειδικευμένο κοινό, παρουσιάσαμε την εταιρία Wisycom. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή. Το ενδιαφέρον από επαγγελματίες του χώρου όπως τηλεοπτικούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς και location ηχολήπτες μας αποζημίωσε».

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση