Διαφήμιση
Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 16:32

Η Omikron Electronics στη Music World Expo 2016

Από την εταιρία Omikron Electronics λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τη συμμετοχή της στην έκθεση Music World Expo 2016 (13-15 Μαίου, Ζάππειο Μέγαρο) σχετικά με το θεματικό concept των περιπτέρων της και τα προϊόντα που θα παρουσιάσει…

Δελτίο Τύπου - Omikron Electronics
«Η Omikron Electronics, Μεγάλος Χορηγός της Music World Expo 2016, σας προσκαλεί στην έκθεση, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 13 έως 15 Μαΐου και ώρα 11:00πμ έως 20:00μμ. Η Omikron Electronics διαθέτει δύο αντικριστά περίπτερα (No5 &No6).
Το ένα περίπτερο (Νο5) έχει διαμορφωθεί ως χώρος φιλοξενίας και συναντήσεων των υφιστάμενων και νέων Συνεργατών της εταιρείας, που κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα τους ανακοινωθούν ειδικές προσφορές και προνόμια αγοράς, για καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα.
Στο άλλο περίπτερο (Νο6), όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα των Top Brands που αντιπροσωπεύει επίσημα η Omikron Electronics στην Ελληνική αγορά, όπως:
* Τη νέα ψηφιακή κονσόλα MIDAS ProX που παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου έως και 168 ταυτόχρονων εισόδων &amp 24 multi-channel effect στα 96kHz.
* Όλες τις Portable PA σειρές ηχείων της ELECTRO-VOICE, ETX series, EKX series, ELX series, ZX series και ZXA series, που είναι βασισμένες στις κορυφαίες καινοτομίες του κλάδου και στα 85 έτη εμπειρίας στη μηχανική ήχου της Electro Voice, προσφέροντας τα πιο προηγμένα ηχεία επαγγελματικής χρήσης, που είναι διαθέσιμα σήμερα στην αγορά.
* Το σύστημα ηχείων L-ACOUSTICS ARCS WIDE που συνεχίζει να παράγει την θρυλική ποιότητα της L-ACOUSTICS καθώς και το long throw σύστημα ηχείων της L-ACOUSTICS KARA, που με έναν συμπαγές και ελαφρύ σχεδιασμό, προσφέρει υψηλή ακρίβεια ήχου και γρήγορη εγκατάσταση.
* Τους state of the art ψηφιακούς ενισχυτές της LAB GRUPPEN PLM series, που παρέχουν με διαφορά την καλύτερη δυνατή λύση για οποιαδήποτε απαιτητική εφαρμογή υψηλής απόδοσης και τον επίσης state of the art sound processor της LAKE LM series που εμπιστεύονται οι κορυφαίοι tour sound engineer ανά τον κόσμο.
* Τη Midas M32 digital console, σε συνδυασμό με τα αυτοενισχυόμενα ηχεία TURBOSOUND iQ10 και iQ15B, συνδεδεμένα μέσω ULTRANET Networking, και τα personal monitor BEHRINGER P16-M.
* Τα νέα καινοτόμα Multi-Channel Digital Mixers με έλεγχο iPad και Android tablets, BEHRINGER XR18, XR16 και XR12.
* Τη νέα digital drums Behringer XD8USB, σε συνδυασμό με τα top seller πετάλια &amp, τους νέους ενισχυτές ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου Behringer και Bugera με τεχνολογία Infinium, καθώς και τον νέο combo ενισχυτή για ακουστικά όργανα BUGERA AC60.
* Τον κορυφαίο projector EPSON L1500u, προσφέροντας 12000 lumens, ιδανικό για εγκαταστάσεις και εταιρείες ενοικιάσεων.
* Επαγγελματικά monitor και video wall της SAMSUNG τα οποία προσφέρονται για λύσεις ψηφιακής σήμανσης, απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω magic info. Σας περιμένουμε!».

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση