Διαφήμιση
Τρίτη, 26 Απρίλιος 2016 00:18

Νέο VERA 20 από την TW Audio

To νέο VERA 20, αποτέλεσε το πιο ‘καυτό’ νέο προϊόν της TW Audio στην Prolight+sound της Φρανκφούρτης, καθώς φιλοξενήθηκε και στο χώρο των εξωτερικών ακροάσεων της Live Sound Arena (σημειωτέον ότι το ηχείο είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2015 στη Φρανκφούρτη αλλά σε πρωτόλεια μορφή). Το ηχείο που βρισκόταν σε μορφή πρωτοτύπου, ήρθε για να κλείσει το κενό μεταξύ των συστημάτων VERA10 και VERA36.

Το VERA20 διαθέτει δυο 10ιντσα γούφερ για τις χαμηλές και μια εντελώς καινούργια μονάδα HF που σύμφωνα με την εταιρία παραπέμπει ηχητικά στο διάφανο ήχο των HiFi συστημάτων υψηλής πιστότητας. Η καμπίνα έχει πλάτος 60cm, 28cm ύψος και ζυγίζει μόλις 24κιλά. Το σύστημα rigging του VERA20 βασίζεται στο VER36 rigging σύστημα και το ηχείο μπορεί να αναρτηθεί από έναν και μόνο τεχνικό. Το VERA20 ‘ολοκληρώνεται’ από το flyable cardioid subwoofer VERA S32 (1 x 18"/1 x 14") που έχει το ίδιο ακριβώς πλάτος καμπίνας με το VERA 20 (60cm).
Νέα παρουσία ήταν και το T20, που ναι μεν είχε παρουσιαστεί στην περυσινή έκθεση εδώ στη Φρανκφούρτη, όμως πλέον είναι ετοιμοπαράδοτο. Το ηχείο φοράει την ίδια HF μονάδα με το T24N και όλα δείχνουν ότι θα γίνει εξίσου κλασικό ως μοντέλο. Τέλος, η TW AUDiO παρουσίασε και τη σειρά installation προιόντων που διαθέτει, με τα μοντέλα να φέρουν το διακριτικό μικρό "i".  Είδαμε λοιπόν τα VERA20i και T20i που είναι τα πρώτα που ήρθαν στη σειρά από την touring version.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα νέα μοντέλα της TW Audio θα σας δώσουν στη Digikal…

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση