Διαφήμιση
Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 14:49

DNA Systems: Πρόσκληση σε event έκπληξη…

Η DNA Systems μας υπόσχεται ότι ο «ο ήχος αλλάζει όψη» και διοργανώνει στις 7 Μαίου στο Ναύπλιο μια παρουσίαση «που θα σας αλλάξει τον τρόπο που κάνετε επαγγελματικό ήχο…».

Αυτή είναι πάνω κάτω η ουσία από τη… μυστηριώδη ανακοίνωση της DNA Systems σχετικά με την επικείμενη παρουσίαση προιόντων επαγγελματικού ήχου που έχει προγραμματίσει για τις 7 Μαίου, στον γνωστό πολυχώρο ‘Φουγάρο’ στο Ναύπλιο.

Το aLive θα βρίσκεται στο Ναύπλιο προκειμένου να καλύψει την εκδήλωση, όμως προηγουμένως φρόντισε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της DNA Systems, προκειμένου να μάθει περισσότερα για το εν λόγω event – έκπληξη και να σας ενημερώσει. Από τα ελάχιστα που καταφέραμε να εκμαιεύσουμε λοιπόν, καθώς όντως πρόκειται για ένα event – έκπληξη αρκετά διαφορετικό απ’ οτιδήποτε άλλο έχει διοργανωθεί έως τώρα, μπορούμε να σας πούμε τα εξής…

Πρώτον, ότι πρόκειται για ένα event με επαγγελματικά προιόντα ήχου από εταιρία της οποίας τα στελέχη και οι ιδρυτές θεωρούνται γκουρού στην παγκόσμια audio κοινότητα.
Το δεύτερο που μάθαμε είναι ότι πρόκειται για audio εταιρία που δεν έχει έως τώρα παρουσία στα μέρη μας, αλλά έχει ήδη αναπτύξει μεγάλη δυναμική στην αμερικάνικη και την υπόλοιπη παγκόσμια αγορά…

Περισσότερες πληροφορίες για την παρουσίαση – μυστήριο δεν καταφέραμε να μάθαμε ούτε εμείς, αφού από τη DNA θέλουν να διατηρήσουν το χαρακτήρα της έκπληξης. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραθέσουμε το δελτίο τύπου – πρόσκληση της εταιρίας DNA Systems, με την οποία καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του ήχου να βρεθούν στο Ναύπλιο στις 7 Μαίου στις 11.00 το μεσημέρι…

Δελτίο τύπου / Πρόσκληση – DNA Systems
«Είναι τόσο μυστήριο? Και όμως είναι! Ο σκοπός της παρουσίασης είναι να δείτε κάτι που κι εμείς όταν το πρωτοείδαμε δεν το πιστεύαμε! Αυτό που θα δείτε στην παρουσίαση δεν είναι απλώς και μόνο ότι πιο τεχνολογικά εξελιγμένο υπάρχει σήμερα. Δεν θα μας ενδιέφερε μάλιστα εάν δεν είχε να προσφέρει κάτι που θα κάνει τον επαγγλματία του ήχου πιο ανταγωνιστικό. Αυτό που θα δείτε, είναι απόλυτα συνιφασμένο με την σημερινή πραγματικότητα των ελληνικών εταιρειών επαγγελματικού ήχου. Θα σας ενθουσιάσει για πολλούς λόγους. Γι αυτό και αξίζει να κατεβείτε στο όμορφο Ναύπλιο.

Η παρουσιάση θα γίνει στον πολιτιστικό πολυχώρο Φουγάρο, μέσα στο Ναύπλιο. Θα ξεκινήσει στις 11:00. Υπολογίστε ότι θα χρειαστούμε 3-4 ώρες για να δείτε όλο το πρόγραμμα της παροσίασης, το πρακτικό και το θεωρητικό μέρος.
Για δηλώσεις συμετοχής στείλτε μας mail ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της εταιρείας 27520-97824, ή στο κινητό του Άρη Ίσσαρη 697-2441991 και του Τάκη Τσονόπουλου στο 693-6106614.

Παρακαλούμε, επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, η συμετοχή σας να είναι σίγουρη για να μην μείνουν άδειες θέσεις και αδικηθούν συνάδελφοι που τους αρνηθήκαμε συμετοχή λόγω πληρότητας θέσεων. Σας περιμένουμε λοιπόν στο Νάυπλιο, στον πολιτιστικό πολυχώρο "Φουγάρο", στις 7 Μαίου, στις 11:00».

Επαφή
DNA Systems
Τηλ. 27520-97824

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση