Διαφήμιση
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2012 20:05

Ο μικρότερος ενισχυτής στον κόσμο

Η Pascal έχει έτοιμο ένα νέο amplifier module που διεκδικεί τον τίτλο του μικρότερου ενισχυτή στον κόσμο με αποθέματα ισχύος που ανέρχονται στο 1kWatt.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία μόλις παρουσίασε το νέο S-PRO2 amplifier module με ισχύ 2 x 500W (1000W σε bridge mode) που σε αυτό το μικρό μέγεθος ‘χούφτας’ όπως μπορείτε να δείτε, έχει χωρέσει και ενσωματωμένο universal τροφοδοτικό.
 
Ο νέος S-PRO2 αποτελεί σύμφωνα με την εταιρία, ένα πλήρες ‘πακέτο ισχύος’ με απόκριση ισχύος 2 x 500W RMS στα 4 Ohm και εξωτερικές διαστάσεις 5.1 x 8.0 x 21.5 cm, οι οποίες του δίνουν τον τίτλο του μικρότερου amplifier module στον κόσμο με ενσωματωμένο στάδιο τροφοδοσίας που μπορεί να παράγει ισχύ της τάξεως των 1000W RMS.
Ο ενισχυτής υποστηρίζει την τεχνολογία UMAC της Pascal που στηρίζεται στην τάξη D, ενώ όπως είπαμε το τροφοδοτικό του είναι universal που σημαίνει ότι προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις τάσεις δικτύων ανά τον κόσμο, δίχως την ανάγκη ύπαρξης μετασχηματιστή.
Φυσικά, ο S-PRO2 ενσωματώνει μια μεγάλη γκάμα από λειτουργίες προστασίας τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα ηχεία που οδηγεί, καθώς και auxiliary power για DSP-κάρτες που τον καθιστούν συμβατό ακόμα και με τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές. Ο ενισχυτής προορίζεται για να χρησιμοποιηθεί σε full range και δίδρομες καμπίνες ηχείων όπως monitors, line arrays και subwoofers.
Περισσότερα για τον νέο S-PRO2 θα βρείτε ΕΔΩ...

 

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση