Διαφήμιση
Πέμπτη, 25 Μάιος 2023 11:38

H KUZAR στην Audio & Vision

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που μας ενημερώνει για την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της εταιρίας KUZAR στην Ελληνική αγορά…

Δελτίο Τύπου - AUDIO & VISION
“Η KUZAR σχεδιάζει και κατασκευάζει lifting towers, truss structures, stage decks και αξεσουάρ για τον τομέα φωτισμού και ήχου για περισσότερα από 20 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έχει εφαρμόσει πολλές βελτιώσεις και καινοτομίες στα προϊόντα της, οι οποίες στη συνέχεια αποτέλεσαν πρότυπα για τη βιομηχανία.
Ο συγκεκριμένος τομέας είναι τόσο δυναμικός όσο και απαιτητικός, και σε αυτό το πλαίσιο η KUZAR πετυχαίνει να προσφέρει κύρια χαρακτηριστικά όπως η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, η ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, τα οποία αποτελούν βασικούς παράγοντες στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Η εξαιρετική ομάδα πίσω από την KUZAR, είναι υπερήφανη για κάθε πτυχή της δουλειάς της, έτσι ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν απόλυτη ικανοποίηση. Παράλληλα, δίνει μεγάλη σημασία και επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και στην ανάπτυξη ενώ χρησιμοποιεί μόνο εξαρτήματα υψηλής ποιότητας σε κάθε προϊόν που κατασκευάζει.

Η εταιρική φιλοσοφία της KUZAR σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων, προσφέρουν την καλύτερη αναλογία τιμής/ποιότητας που διατίθεται στην Ελληνική αγορά.
Την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της KUZAR στην Ελληνική αγορά κατέχει η AUDIO & VISION”.

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση