Διαφήμιση
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2023 13:53

H SNAP στην PA SOLUTIONS

Από την εταιρία PA Solutions λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της Γερμανικής εταιρίας SNAP για Ελλάδα και Κύπρο...

Δελτίο Τύπου - PA Solutions
"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την SNAP ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η SNAP κατασκευάζει αξεσουάρ προστασίας, στοίβαξης και διαχείρισης καλωδίων για τράσες.
Όλα τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα 100% στην Γερμανία, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα υλικά ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα τους και η αντοχή τους.

SNAP Stack
Το SNAP Stack παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική στοίβαξη, μειώνοντας κατά 2 cm το ύψος του κάθε επιπέδου συγκριτικά με τις παραδοσιακές μεθόδους στοίβαξης.
Επιπροσθέτως, επιτρέπει την στοίβαξη διαφορετικών μηκών τράσας, και προστατεύει την τράσα από γρατζουνιές και από βαθουλώματα λόγω επαφής με το έδαφος.
Το SNAP Stack είναι συμβατό με 4 point τράσες διαμέτρου 48-51 mm, με square bracing και στα δύο άκρα.
Διαθέσιμο σε μαύρο ή ασημένιο χρώμα, με 16 mm ή 20 mm διάμετρο στήριξης.

SNAP & SNAP light
To SNAP αποτελεί ένα clamp για τράσες με ενσωματωμένη θέση για πολύπριζο και οδηγό καλωδίων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προστατευτικό αντιολίσθησης μεταξύ της τράσας και ενός στοιχείου ανάρτησης - σύρματος με διάμετρο έως 10 mm. To SNAP light είναι η απλή έκδοση του SNAP, με οδηγό καλωδίων και χωρίς ενσωματωμένη θέση για πολύπριζο. Διαθέσιμα σε μαύρο ή ασημένιο χρώμα.

SNAP Protect
To SNAP Protect αποτελεί ένα δαχτυλίδι που μπορεί να τοποθετηθεί στις τράσες και να τις προστατέψει από γρατζουνιές και ζημιές που προκαλούνται από την επαφή με το έδαφος, μειώνοντας παράλληλα και τον θόρυβο. To SNAP Protect είναι συμβατό με τράσες διαμέτρου από 48 mm έως 51 mm, και διατίθεται σε μαύρο και ασημένιο χρώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . "

Επαφή
PA SOLUTIONS

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση