Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 20:01

Η Furman στο Βιντεορυθμό

Από την εταιρία Βιντεορυθμός, λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης των προιόντων της Αμερικανικής εταιρίας FURMAN στη χώρα μας…

Δελτίο τύπου – Βιντεορυθμός
"Αγαπητοί συνεργάτες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι η εταιρεία μας ανέλαβε πρόσφατα την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της Αμερικανικής εταιρείας κατασκευής κορυφαίων επαγγελματικών σταθεροποιητών και φίλτρων ρεύματος, FURMAN.

Τα επαγγελματικά προϊόντα της FURMAN, αποτελούν για πάρα πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα, όπως είναι γνωστό, το σημείο αναφοράς στη χρήση για εφαρμογές A/V και Βroadcast.
Τα τελευταία πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας, παρουσιάζουν σημαντικές βελτιώσεις με βάση τα νέα σχεδιαστικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να καταταγούν ως τα καλύτερα προϊόντα σε κάθε κατηγορία τιμής που κινούνται, με βάση τις επιλογές των μεγάλων studios, συναυλιακών χώρων, μουσικών και group bands.
Η γκάμα των προϊόντων της FURMAN, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στους χώρους μας, συμπεριλαμβάνει και τα γνωστά πλέον μοντέλα entry level της σειράς Merit, καθώς και τα μοναδικά στο είδος τους Sequencers.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2106423000, 2109597560 ή να επισκεφθείτε τα site της εταιρείας μας  και του κατασκευαστή".

Επαφή
Βιντεορυθμός

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση