Διαφήμιση
Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2019 12:58

iNTERLiNKED Expo 2019: Δωρεάν Εισιτήριο Εισόδου

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
η έκθεση iNTERLiNKED Expo θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2019.
Ως γνωστόν, η iNTERLiNKED δεν ήρθε από το πουθενά, καθώς αποτελεί τη μετεξέλιξη της επιτυχημένης έκθεσης Music World Expo σε ένα νέο, πιο ολοκληρωμένο και πιο σύγχρονο concept, εστιάζοντας περισσότερο σε αναπτυσσόμενους κλάδους όπως: Audio-Visual, Lighting (για Installation και Live εφαρμογές), Digital Signage, Broadcast media, Smart building και στον ευρύτερο και αναπτυσσόμενο τομέα του Integration.

Ενα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι ότι η έκθεση μετατρέπεται σε αμιγώς b2b και απευθύνεται στους επαγγελματίες των εν λόγω κλάδων, καθώς και στις αντίστοιχες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν και επενδύουν στις ανωτέρω τεχνολογίες.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της έκθεσης θα λάβουν χώρα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τους εκθέτες και συνέδριο από τους διοργανωτές, ενώ θα πραγματοποιηθούν και demo ηχητικών συστημάτων στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου (σε επόμενη ανακοίνωση θα ακολουθήσουν οι εν λόγω ενημερώσεις).

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, προσκαλούμε όλους εσάς που είτε ασχολείστε επαγγελματικά με τους παραπάνω κλάδους, είτε σας ενδιαφέρουν οι αντίστοιχες τεχνολογικές λύσεις και προτάσεις για την εξέλιξη της επιχείρησής σας, να επισκεφθείτε την iNTERLiNKED Expo 2019.

Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψή σας, είναι ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ και να εγγραφείτε στην έκθεση, ώστε λάβετε άμεσα στο e-mail σας το Δωρεάν Εισιτήριο Εισόδου για την iNTERLiNKED Expo 2019…


Με εκτίμηση
Βασίλης Λαδονικόλας
aLive on line magazine
iNTERLiNKED Expo

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση