Διαφήμιση
Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2023 16:50

H ChamSys στην PA Solutions

Από την PA Solutions λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που μας ενημερώνει για την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της ChamSys για την Ελληνική αγορά.

Δελτίο τύπου - PA Solutions
«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι πλέον η ChamSys αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την PA SOLUTIONS.

Από το 2003, η ChamSys ξεκίνησε να αξιοποιεί το ταλέντο σχεδιαστών φωτισμού, μηχανικών λογισμικού και προγραμματιστών, ώστε να φέρει καινοτομίες στον τομέα του ελέγχου φωτισμού και να ξεπεράσει τους περιορισμούς των παραδοσιακών κονσολών, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Στόχος της εταιρείας αποτελεί η δημιουργία κονσολών φωτισμού και λογισμικών υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένα να προσαρμόζονται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για χρήστες όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως προχωρημένους.

Επιπροσθέτως, η ChamSys έχει δεσμευτεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών φωτισμού, πάντα με γνώμονα τις τέσσερις βασικές φιλοσοφίες σχεδιασμού της:
1. Αξιοπιστία: κατασκευάζοντας προϊόντα αξιόπιστα που αντέχουν στις απαιτητικές συνθήκες του touring.
2. Συμβατότητα: σχεδιασμός έτσι ώστε κάθε μοντέλο και έκδοση λογισμικού να συνεργάζεται καλά με την υπόλοιπη σειρά προϊόντων.
3. Συνδεσιμότητα: υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα πρωτοκόλλων και προϊόντων τρίτων.
4. Επεκτασιμότητα: διασφάλιση ότι υπάρχει μια λογική πορεία αναβάθμισης.

Ο Κώστας Τσαγανός, Co-owner της PA SOLUTIONS δήλωσε:
“Διαθέτοντας τα προϊόντα της ChamSys στην ελληνική αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, διακρίναμε ότι πρόκειται για τις κορυφαίες κονσόλες που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή παγκοσμίως, και παράλληλα αποτελούν το μέλλον στον τομέα του ελέγχου φωτισμού. Όλοι οι παραπάνω λόγοι καθιστούν τις κονσόλες της ChamSys την ιδανική προσθήκη στη γκάμα προϊόντων που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η εταιρεία μας.»

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την PA SOLUTIONS..."

Επαφή
PA SOLUTIONS


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση