Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Ιούλιος 2023 20:19

H ADAM Audio στη Sirius Sound &Lighting Systems

Από την εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της ADAM Audio για την Ελληνική αγορά...

Δελτίο τύπου - Sirius Sound & Lighting Systems
"Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων ήχου της ADAM Audio για όλη την Ελλάδα !
H ADAM Audio είναι μια εταιρεία που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει, κατασκευάζει και διανέμει καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα του studio monitor.
Κάνοντας χρήση υλικών υψηλής αντοχής το τμήμα μηχανικής της ADAM Audio εφαρμόζει και υλοποιεί νέες ιδέες σχεδίασης, που εξελίσσουν τα προϊόντα της σε επίπεδο αξιοπιστίας και απόδοσης και παρέχουν υψηλές προδιαγραφές στους επαγγελματίες που ασχολούνται με την ηχογράφηση, την παραγωγή και τη μίξη.
H εταιρεία ADAM Audio, (Advanced Dynamic Audio Monitors) ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1999 στο Βερολίνο, από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό Roland Stenz και τον φυσικό Klaus Heinz. Με χρόνια εμπειρίαςωστον επαγγελματικό ήχο, στην εγκατάσταση και στην κατασκευή ηχητικών συστημάτων, αλλά και μεωδιεξοδική έρευνα στην επιστήμη της ακουστικής και ηλεκτροακουστικής, κατάφεραν να ταράξουν τα νερά της βιομηχανίας δημιουργώντας ένα κορυφαίο προϊόν που βάζει την σφραγίδα του σε όλες τις υλοποιήσεις της: Το ART Ribbon Tweeter!

Ακρίβεια, ποιότητα κατασκευής και μεγάλη γκάμα για κάθε εφαρμογή, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της Γερμανικής εταιρείας.
Σήμερα η εταιρεία απασχολεί πάνω από 60 άτομα στον τομέα της παραγωγής και αντιπροσωπεύεται σε όλο τον κόσμο μέσω ενός οργανωμένου δικτύου διανομέων και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 75 χώρες.

Από τον Ιούλιο του 2019, αποτελεί μέρος του ομίλου Focusrite, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες Focusrite, Focusrite Pro, Novation, Martin Audio, Optimal Audio, Sequential και Ampify Music.
Η ADAM Audio είναι η νέα επανάσταση στο χώρο του ήχου και έρχεται για να σας μυήσει στη φιλοσοφία της.
Ανακαλύψτε την στην Sirius Sound &Lighting Systems!"

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση