Διαφήμιση
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2023 11:45

H Claypaky στην Telmaco S.A.

Από την Telmaco S.A. λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που μας ενημερώνει για τη συνεργασία της με την εταιρία Claypaky για την Ελληνική αγορά

Δελτίο Τύπου - Telmaco S.A.

"Η Telmaco Α.Ε., η ελληνική εταιρία με διεθνή παρουσία και πρωτοπόρος στην προμήθεια και εγκατάσταση οπτικοακουστικών ολοκληρωμένων συστημάτων, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της νέας συνεργασίας της με την Claypaky, την κορυφαία εταιρία στο χώρο του επαγγελματικού φωτισμού. 

Η Telmaco, από τον Φεβρουάριο του 2023 έχει συμφωνήσει με την Claypaky, να είναι ο διανομέας στην Ελλάδα και ειδικά στο “fixed installation market”, συμπληρώνοντας έτσι το portfolio της με τις εταιρίες που ασχολούνται με τα νέα επαγγελματικά φωτιστικά στον χώρο της τηλεόρασης και των οπτικοακουστικών.
Με την συνεργασία αυτή, η Telmaco επιτυγχάνει να παραμένει σταθερή και συνεπής στο όραμά της για διάθεση και υποστήριξη κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμού και συστημάτων στους συνεργάτες της, και ειδικότερα παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις που εξοικονομούν τα πολλά σημερινά έξοδα λειτουργίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Παναγιώτη Κόκορη, στο τηλ: 210 6874245 και στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ."

Επαφή
Telmaco S.A.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση